counter

Η ξαδέρφη της Kate Middleton, τα βγάζει όλα στη φόρα!

Η ξαδέρφη της Kate Middleton, τα βγάζει όλα στη φόρα!
Η ξαδέρφη της Kate Middleton, τα βγάζει όλα στη φόρα!

Είναι μόλις 22 χρονών και –απ’ ό,τι φαίνεται– θέλει κι εκείνη να κλέψει λίγη από τη φήμη της ξαδέρφης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Ο λόγος για την Katrina Darling, η οποία είναι μια χορεύτρια burlesque έτοιμη για όλα! Μετά από πολλές προκλητικές και pin up style φωτογραφίες, αλλά και μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση σε γνωστό ανδρικό περιοδικό, αποφασίζει να ποζάρει για ακόμα μία φορά με αδαμιαία περιβολή στο περιοδικό Loaded.

 

 

Με μαλλί αλλά Marilyn Monroe, δηλώνει «δε νιώθω γυμνή όταν δεν φοράω ρούχα. Νιώθω πολύ άνετα!» και βαθιά μέσα της στοχεύει σε μια φωτογράφιση κι ένα θέμα που θα κάνει ακόμα και τον Πρίγκιπα Χάρρυ να… κοκκινίσει!

 

 

Τι απαντάει, όμως, σε εκείνους που την κατηγορούν πως απλά θέλει διαρκώς να βρίσκεται στη σκιά της διάσημης Kate μπας και αποκομίσει λίγη παραπάνω αναγνωρισιμότητα;

 

 

Χωρίς να διστάσει ούτε λεπτό, σπεύδει να συγκρίνει τον εαυτό της με την αδερφή της Kate, Pippa η οποία κατά τη γνώμη της δεν κάνει κάτι διαφορετικό από εκείνη… Με λίγα λόγια, όπως η Katrina χρησιμοποιεί τη συγγένειά της με την Kate, το ίδιο ακριβώς κάνει και η Pippa προκειμένου να προωθήσει τα βιβλία της και… το profil της γενικότερα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR