counter

Θανάσης Πατριαρχέας για Βίβιαν Δράκου: "Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους 2 μήνες σχέσης"

Θανάσης Πατριαρχέας για Βίβιαν Δράκου: "Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους 2 μήνες σχέσης"
Θανάσης Πατριαρχέας για Βίβιαν Δράκου: "Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους 2 μήνες σχέσης"

Ο Θανάσης Πατριαρχέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μαμά-δες" και μίλησε στη Τζένη Θεωνά για τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου και τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης! Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο τους παιδί 

Όσα είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας

«Το εάν θα κάνουμε κι άλλα παιδιά θα το αποφασίσει η Βίβιαν. Έχουμε βρει τα πατήματά μας, είμαστε σχεδόν ευτυχισμένοι με τη Βίβιαν, το "ευτυχισμένοι" είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα κάνω οικογένεια. Μου το έβγαλε η Βίβιαν. το πρώτο παιδί ήρθε τυχαία και μου άλλαξε όλη τη ζωή στο δευτερόλεπτο. Όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος είπαμε "πάμε να φτιάξουμε οικογένεια". Ήμασταν μαζί 2 μήνες. Όλοι μου οι φίλοι και η οικογένεια με το που τους το έλεγα σοκαρίστηκαν και εγώ το έπαιρνα ότι δεν με στήριζαν. Αλλά ήταν μία ζαριά που μας βγήκε», είπε ο ηθοποιός.

«Στο τρίτο παιδί τα πατήματά μας και σαν ζευγάρι τα βρίσκουμε. Πλέον, αν βγούμε και μία φορά μόνοι μας την εβδομάδα είναι χαρά. Κάνουμε ταξίδια», ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια είναι 4,3,2 ανά χρόνο. Πάνε δύο χρόνια από την τελευταία γέννα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR