counter

Η Katrina Darling γδύνεται και δηλώνει:"Δεν θέλω να δω τα απόκρυφα του Harry"

Η Katrina Darling γδύνεται και δηλώνει:"Δεν θέλω να δω τα απόκρυφα του Harry"
Η Katrina Darling γδύνεται και δηλώνει:"Δεν θέλω να δω τα απόκρυφα του Harry"

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Πριν ανακαλύψει την μακρινή συγγένεια που έχει με την Δούκισσα του Cambridge, η Katrina Darling προσπαθούσε με δυσκολία να βρει δουλειά ως χορεύτρια burlesque στα clubs του Los Angeles. Μόλις, όμως, ανακάλυψε τους δεσμούς αίματος με την Kate Middleton η καριέρα της άλλαξε προς το καλύτερο… ή περίπου.

Ο τραπεζικός της λογαριασμός γέμισε πολλά μηδενικά, τουλάχιστον έξι και έκανε αισθησιακές φωτογραφήσεις σε διάσημα περιοδικά, μέσα σε αυτά και το Playboy. H τελευταία εξεζητημένη φωτογράφηση έγινε για το περιοδικό "Loaded" και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι το κορίτσι δεν έχει καμία σχέση με το βασιλικό πρωτόκολλο.
Φωτογραφημένη με τα εσώρουχα της, αλλά και με απουσία αυτών, έδωσε και μια προκλητική συνέντευξη στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι δεν θέλει να δει την "ανύψωση" του πρίγκηπα Harry.

Όμως δηλώνει θαυμάστρια του πρίγκηπα Καρόλου και χαρακτηριστικά ανέφερε: "Νομίζω ότι έχει κάνει καλό σε πολλούς ανθρώπους". Όσο για την μακρινή ξαδέρφη της μόνο καλά λόγια είχε να πει. "Την καταλαβαίνω απόλυτα που θύμωσε με την κυκλοφορία των γυμνών φωτογραφιών της. Ήταν σε ιδιωτικό χώρο και ένιωσε άνετα με το σώμα. Δεν θα έπρεπε να κριθεί που έκανε μπάνιο γυμνή".

Και αφού η Δούκισσα έχει την υποστήριξη της Katrina μπορεί να κοιμάται ήσυχη πια!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR