counter

Γιατί πήρε την απόφαση να παντρευτεί. Πότε θα κάνει παιδί

Γιατί πήρε την απόφαση να παντρευτεί. Πότε θα κάνει παιδί
Γιατί πήρε την απόφαση να παντρευτεί. Πότε θα κάνει παιδί

Νίκος Αναδιώτης

Ο νιόπαντρος Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή "Μίλα" για την απόφασή του να παντρευτεί, τις αρετές της συζύγου του, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε τρία τροχαία ατυχήματα.

Ο ηθοποιός, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Βασιλική Παπαδοπούλου, στις 19 Αυγούστου, εξήγησε με πολύ τρυφερά λόγια τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση: "Φαντάζομαι ότι όποιος αποφασίζει να κάνει οικογένεια, έχει βρει στο ταίρι του το "ιδανικό". Δεν θα ήθελα να παντρευτώ ποτέ από συμβιβασμό. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και αυτός σε καλύπτει σε όλα, γιατί να τον αφήσεις. Η Βασιλική ήταν το πιο ωραίο απ' όλα τα κορίτσιά μου. Έχει τον καλύτερο χαρακτήρα και μεγάλη υπομονή. Γιατί και ιδιότροπος είμαι και ψυχαναγκαστικός είμαι και εγωιστής μπορεί να γίνω... Είμαι οξύθυμος και ορισμένες φορές θεωρώ ότι ο άλλος πρέπει να είναι στο μυαλό μου, όταν κάνω κάτι... Η Βασιλική έχει υπομονή και ειλικρίνεια που την θεωρώ αρετή. Έχει πολύ αγάπη μέσα της και αισθάνομαι τυχερός που παίρνω απ' αυτή την αγάπη..."

Όσο για το αν θα κάνουν παιδιά, απαντά: "Όταν με ρωτάνε, λέω "ναι" και σύντομα, αλλά απ' την άλλη αναρωτιέμαι αν είμαι έτοιμος. Τι είναι το παιδί, άντε και το έκανα; Αλλά και πάλι άμα δε ρισκάρεις, πώς θα μάθεις αν είσαι έτοιμος..."

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε επίσης, με αφορμή ένα περιστατικό που αναφέρθηκε στην εκπομπή "Μίλα" για το τροχαίο νεαρού μοντέλου, ότι στο παρελθόν είχε τρία τροχαία ατυχήματα, αλλά πλέον έχει πάρει το μάθημά του και είναι ιδιατέρος προσεχτικός: "Τελείωσα με την ταχύτητα. Βάζω πάντα τη ζώνη μου και το κράνος μου" 

Δείτε το video με τη συνέντευξη του Νίκου Αναδιώτη.

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR