counter

Άννα Παναγιωτοπούλου: Θρήνος στην κηδεία της (φωτογραφίες)

Άννα Παναγιωτοπούλου: Θρήνος στην κηδεία της (φωτογραφίες)
Άννα Παναγιωτοπούλου: Θρήνος στην κηδεία της (φωτογραφίες)

Η είδηση θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, αφού η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, το Μεγάλο Σάββατο (04/05).

Το πρωί της Πέμπτης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στην Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως και απλός κόσμος που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της.

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ πάροντες στο τελευταίο "αντίο" ήταν , μεταξύ άλλων, οι Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αντώνης Λούβαρος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Τζόυς Ευείδη, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Κιμούλης, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαριάννα Τουμασάτου, Παύλος Ορκόπουλος κ.α.

Το ευρύ κοινό γνώρισε και αγάπησε την Άννα Παναγιωτοπούλου κυρίως μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους στις σειρές "Οι Τρεις Χάριτες" και "Dolce Vita" στο Mega, ενώ είχε στο ενεργητικό της μία σπουδαία μακρόχρονη πορεία στο θέατρο με κορυφαίες συνεργασίες και ερμηνείες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR