counter

Μπιγιονσέ: Έβγαλε τις περούκες & αποκάλυψε για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά (Video)

Μπιγιονσέ: Έβγαλε τις περούκες & αποκάλυψε για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά (Video)
Μπιγιονσέ: Έβγαλε τις περούκες & αποκάλυψε για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά (Video)

Μια αποκάλυψη έκανε η Μπιγιονσέ σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού έδειξε για πρώτη φορά πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά, κάτω από τις περούκες που συνηθίζει να φοράει.

Η διάσημη τραγουδίστρια στο βίντεο, δείχνει βήμα προς βήμα την προσωπική της ρουτίνα μαλλιών, χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη νέα της σειρά περιποίησης μαλλιών, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει υπάρξει «ανατρεπτική και προκλητική» όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο με τη μουσική της  αλλά και με τα μαλλιά της.

«Η διατήρηση του ξανθού χρώματος επί 25 χρόνια στα φυσικά μαλλιά μου, μέσω όλων των πειραματισμών που κάνω, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη των προϊόντων. Είναι το πιο δύσκολο να διατηρήσετε τα βαμμένα μαλλιά υγιή και δυνατά. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα για τη συμβολή της στην ανάπτυξη βραβευμένων προϊόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Μπιγιονσέ: Ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ (Photos)

«Το στίγμα και η παρανόηση είναι ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά είναι μια μαλ***α, γιατί δεν αφορά κανέναν», συνέχισε λέγοντας, ενώ τέλος στεγνώνοντας η ίδια τα μαλλιά της, αποκάλυψε πως διατηρεί μια μέτρια θερμοκρασία θερμότητας ώστε να μην τα καταστρέφει. Στη συνέχεια τα ίσιωσε, χτενίστηκε και ανέδειξε τα φυσικά της μαλλιά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR