counter

Τζένιφερ Λόπεζ: Το σχεδόν γυμνό της φόρεμα που συζητήθηκε στο Met Gala

Τζένιφερ Λόπεζ: Το σχεδόν γυμνό της φόρεμα που συζητήθηκε στο Met Gala
Τζένιφερ Λόπεζ: Το σχεδόν γυμνό της φόρεμα που συζητήθηκε στο Met Gala

Στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το Met Gala με διασημότητες από όλους τους χώρους να δίνουν το παρών. Βέβαια υπήρξαν και ηχηρές απουσίες που συζητήθηκαν, όπως αυτή της Τέιλορ Σουίφτ αλλά και επίσης πολλές, πολλές εμφανίσεις που επίσης συζητήθηκαν, όπως αυτή της Τζένιφερ Λόπεζ.

Το θέμα στο εφετινό Met Gala ήταν ο "Κήπος του Χρόνου" (Garden of Time) και πολλά φορέματα παρέπεμπαν σε κάτι το εξωτικό, με τα χρώματα να είναι έντονα και εντυπωσιακά. Οικοδεσπότες της υπέρλαμπρης εκδήλωσης ήταν οι Τζένιφερ Λόπεζ, Ζεντάγια, Κρις Χέμσγουορθ και Bad Bunny.

Διαβάστε επίσης: Met Gala: "Έκοψε" την ανάσα η Tyla με το φόρεμα από άμμο - Τι κρύβει ο λόγος που το επέλεξε

Για την πρώτη, θα σου μιλήσω αμέσως και εντάξει, ό,τι και να πω είναι λίγο: Η Τζένιφερ Λόπεζ με Schiaparelli και ένα σχεδόν γυμνό φόρεμα, κατάφερε να κάνει τους πάντες να την κοιτούν και όχι άδικα. Πολλοί βέβαια σχολίασαν την πάρα πολύ αδύνατη σιλουέτα της, αλλά εγώ δεν είμαι κακεντρεχής και δεν θα σταθώ εκεί. Τα μαλλιά πιασμένα ψηλά, τα κοσμήματα φουλ αστραφτερά, δίδαξε στιλ για ακόμα μια φορά και όταν μιλάμε για τέτοια looks, τα λόγια είναι περιττά.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες: 

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR