counter

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις η Μπρίτνεϊ Σπίαρς:"Ο πατέρας μου με έλεγε χοντρή, μου έδινε κοτόπουλο & λαχανικά σε κονσέρβα"

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις η Μπρίτνεϊ Σπίαρς:"Ο πατέρας μου με έλεγε χοντρή, μου έδινε κοτόπουλο & λαχανικά σε κονσέρβα"
Συνεχίζει τις αποκαλύψεις η Μπρίτνεϊ Σπίαρς:"Ο πατέρας μου με έλεγε χοντρή, μου έδινε κοτόπουλο & λαχανικά σε κονσέρβα"

Δεν έχουν τέλος τα όσα αναφέρει για τους γονείς της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα  απομνημονεύματά της «The Woman in Me». Ανάμεσα σε άλλα, η τραγουδίστρια μιλά για τα όσα περνούσε καθημερινά επί χρόνια όσο ήταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της.

Μεταξύ άλλων, στα τελευταία αποσπάσματα που έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιόητητα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει πως ο πατέρας της πάντα της έλεγε ότι φαινόταν «χοντρή» και έτσι την υπέβαλε σε «αυστηρή δίαιτα», ελέγχοντας 100% τις διατροφικές της συνήθειες.

«Η ειρωνεία ήταν πως είχα μπάτλερ και τον ικέτευα για αληθινό φαγητό», γράφει, σημειώνοντας πως κατά περιόδους εκλιπαρούσε για ένα χάμπουργκερ ή για παγωτό. Όμως, ο μπάτλερ αγνοούσε τις εκκλήσεις της, λόγω των «αυστηρών εντολών» τους πατέρα της. 

Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της την ανάγκασε να μαζεύει σκουπίδια από τον δρόμο! Νέες αποκαλύψεις για τις κακές σχέσεις με τους γονείς της

«Για δύο χρόνια, δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα άλλο πέρα από κοτόπουλο και λαχανικά σε κονσέρβα. Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην μπορείς να τρως ό,τι θέλεις, ειδικά όταν είναι το σώμα σου, η δουλειά σου και η ψυχή σου που βγάζουν τα χρήματα από τα οποία όλοι ζουν», σημειώνει η σταρ. «Ένιωθα φοβισμένη, ήμουν δυστυχισμένη» εξομολογείται στα απομνημονεύματά της. Ωστόσο, η  Μπρίτνεϊ Σπίαρς σημειώνει πως παρά το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, εξακολουθούσε να παίρνει βάρος και ότι η δίαιτα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούσε ο πατέρας της.«Παρότι δεν έτρωγα τόσο πολύ, με έκανε να νιώθω άσχημη και ανεπαρκής. Ίσως επειδή αυτή είναι η δύναμη των σκέψεών σου: γίνεσαι αυτό που νομίζεις ότι είσαι», γράφει. Μάλιστα προσθέτει ότι μετά από λίγο καιρό, μη έχοντας πια δυνάμεις να αντισταθεί, συμβιβάστηκε με τις απαιτήσεις του πατέρα της επειδή ήταν τόσο χάλια ψυχολογικά και απλά «παραδόθηκε».

«Το σώμα μου ήταν αρκετά δυνατό για να κυοφορήσει δύο παιδιά και για να εκτελέσει κάθε χορογραφία στη σκηνή. Και μου μετρούσαν κάθε θερμίδα, ώστε να συνεχίσουν να πλουτίζουν από το σώμα μου», γράφει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, επικρίνει την οικογένειά της, αναφέροντας πως εκείνοι ζούσαν στο σπίτι που η ίδια της είχε αγοράσει και κάθε ημέρα απολάμβαναν νόστιμο φαγητό, «ενώ εγώ λιμοκτονούσα και δούλευα». 

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR