counter

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"
Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου ο Γιάννης Καλλιάνος.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κατάσταση της υγείας του 78χρονου πατέρα του.

Δείτε επίσης! Γιάννης Καλλιάνος: Συνελήφθη ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του! Η ανάρτησή του

Όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στη Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά και δεν χρειάζεται να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε έστω να τον βάλουν σε ΜΑΦ. 78 χρονών ο πατέρας μου, όχι πολύ μεγάλος», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ γιατί δεν ήταν καλά. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν, ενώ πήγαινε πολύ καλά γι’ αυτούς. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Συγγνώμη που κλαίω, αλλά δεν θα σας ντρέπομαι. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες. Προσευχηθείτε αν θέλετε φυσικά να πάνε όλα καλά», είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Καλλιάνος με δάκρυα στα μάτια.

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR