counter

Στούντιο 4: "Πάγωσε" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη σε ερώτηση που της έκανε - "Δεν το λέμε αυτό"

Στούντιο 4: "Πάγωσε" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη σε ερώτηση που της έκανε - "Δεν το λέμε αυτό"
Στούντιο 4: "Πάγωσε" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη σε ερώτηση που της έκανε - "Δεν το λέμε αυτό"

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Απριλίου η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε την τραγουδίστρια για τον αδελφό της.

Ωστόσο, η Σοφία Αρβανίτη αρχικά δυσκολεύτηκε να μιλήσει για εκείνον και στη συνέχεια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Δείτε επίσης! Μιχάλης Ρακιντζής: Η σπάνια αναφορά στη σχέση του με τη Σoφία Αρβανίτη! "Ο κόσμος δεν ξέρει ότι…"

Όσα είπε η Σοφία Αρβανίτη

«Ο αδελφός σου ήταν μικρότερος ή μεγαλύτερος από σένα;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και "πάγωσε" με την απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη.

«Δεν το λέμε αυτό. Αυτό, δεν το λέμε αυτό. Μπορώ να μιλήσω για τον αδελφό μου, απλά δεν δίνω στοιχεία με ημερομηνίες και αυτά», είπε η Σοφία Αρβανίτη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μπορώ να μιλήσω όμως για εκείνον, μεγαλώσαμε παράλληλα και δεν είχαμε ιδιαίτερη διαφορά ηλικίας. Σαν αγόρι είχε άλλες ελευθερίες αλλά έβγαλε ο αδελφός μου τότε έναν τσαμπουκά, όπως έβγαλα και γω αλλά πιο ήπια. Και εκείνος αντέδρασε κάποια στιγμή και έφυγε, με την κοπέλα του, όμορφα.

Το συγκλονιστικό με τον αδελφό μου είναι πως η πυρκαγιά στο Μάτι συνέπεσε με την ημέρα των γενεθλίων του, 23 Ιουλίου, ήμασταν καλεσμένοι με την μαμά στο σπίτι του για να κάνουμε πάρτι. Με παίρνει τηλέφωνο στις 7 το απόγευμα και μου λέει "Σοφάκι, μείνετε σπίτι γιατί εγώ έχει πάρει στο Μάτι φωτιά και γίνεται ένας χαμός! Παίρνω τον Ταξιάρχη και όποιον άλλον ακόμα μπορώ μαζί μου να πάμε να σώσουμε κόσμο που καίγεται και πνίγεται". Εκείνος έμενε στη Νέα Μάκρη, ήταν κοντά και στο λιμάνι είχε το δικό του αλιευτικό.

Μέχρι τη 1 το βράδυ, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται. και απαντούσαν οι άνθρωποι που είχε σώσει. "Μην ανησυχείτε, έχει ξαναβγεί έξω για να πάρει τους επόμενους" μου έλεγαν. Ο αδελφός μου περνούσε ήδη έναν Γολγοθά γιατί το ήξερε πως ήταν άρρωστος και έναν χρόνο μετά έφυγε».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR