counter

Παντρεύτηκε η Ελληνίδα καλλονή μετά από τρία χρόνια σχέσης!

Παντρεύτηκε η Ελληνίδα καλλονή μετά από τρία χρόνια σχέσης!
Παντρεύτηκε η Ελληνίδα καλλονή μετά από τρία χρόνια σχέσης!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η Ελληνίδα καλλονή Γεωργία Σάλπα παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο  τον εκλεκτό της καρδιάς της , τον Ιταλό σύντροφο της Joe Penna. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και το 30χρονο μοντέλο έλαμπε από ευτυχία δίπλα στο πλευρό του συζύγου της.

Η Γεωργία Σάλπα έγινε ακόμη πιο γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την συμμετοχή της στο «Celebrity Big Brother» πριν τρία χρόνια. Εκείνη η χρόνια μάλλον ήταν και η τυχερή της αφού από τότε έγινε  ζευγάρι με τον άντρα της ζωής της, τον πολυεκατομμυριούχο Joe Penna.

Το γνωστό μοντέλο Γεωργία Σάλπα εντυπωσίασε τους πάντες μέσα στο στράπλες ρομαντικό νυφικό της , με αρκετά μακρύ πέπλο να στολίζει τα μαλλιά της. Η νύφη  ήταν μια οπτασία αλλά όπως ήταν φυσικό δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της αφού όπως φαίνεται ο φωτογραφικός φακός των paparazzi  την απαθανάτισε να σκουπίζει τα δάκρυα της.

Το πανέμορφο μοντέλο στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της συνόδευσαν εφτά παράνυμφες , πρόκειται για πολύ καλές της φίλες εκ των οποίων οι περισσότερες μοντέλα. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει  το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η τοποθεσία του μυστηρίου  είχε κρατηθεί μυστική ακόμη  και για τους καλεσμένους, οι οποίοι αφότου έφτασαν στον αερολιμένα του Μιλάνου , από εκεί οδηγήθηκαν στο κτήμα όπου έγινε ο γάμος.

Η πανέμορφη καλλονή μοιράστηκε την χαρά της με τους followers της στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήταν πραγματικά το πιο μαγικό, ρομαντικό και τέλειο Σαββατοκύριακο! Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ευχηθεί κάτι περισσότερο από αυτό που ζήσαμε! Ήταν σαν παραμύθι, και κατά κάποιον τρόπο, ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια αι τους φίλους μας, που το έκαναν τόσο ιδιαίτερο για εμάς».

Εμείς να τους ευχηθούμε βίων ανθόσπαρτων και καλούς απογόνους! 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR