counter

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια
Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια

Έφυγε από η ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Mandisa.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το K-Love Radio η Mandisa πέθανε στο σπίτι της στο Nashville, ενώ η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.

 

«Η Mandisa αγαπούσε τον Ιησού και χρησιμοποιούσε την εξαιρετικά ευρύτατη πλατφόρμα της για να μιλάει γι’ Αυτόν με κάθε ευκαιρία… Η καλοσύνη της ήταν τεράστια, το χαμόγελό της σε μαγνήτιζε, η φωνή της εκπληκτική, αλλά δεν μπορούσε να συγκριθεί με το μέγεθος της καρδιάς της. Η Mandisa αγωνίστηκε και ήταν αρκετά ευαίσθητη ώστε να το μοιραστεί μαζί μας, γεγονός που μας βοήθησε να μιλήσουμε για τους δικούς μας άθλους. Οι δυσκολίες της Μαντίσα έχουν τελειώσει.Είναι με τον Θεό για τον οποίο τραγούδησε τώρα. Ενώ είμαστε λυπημένοι, η Mandisa είναι στο σπίτι της. Προσευχόμαστε για την οικογένεια και τους φίλους της Mandisa και σας ζητάμε να ενωθείτε μαζί μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Chief Media Officer της τραγουδίστριας, David Pierce.

Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο American Idol to 2005, όπου πέρασε στα live shows, αλλά αποκλείστηκε αφού έφτασε στο στάδιο των εννέα καλύτερων. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2014 η Mandisa πήρε το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ σύγχρονης χριστιανικής μουσικής χάρη στο άλμπουμ της Overcomer.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR