counter

H Petra Benova θα μας τρελάνει! Νομίζει ότι έχει κυτταρίτιδα

H Petra Benova θα μας τρελάνει! Νομίζει ότι έχει κυτταρίτιδα
H Petra Benova θα μας τρελάνει! Νομίζει ότι έχει κυτταρίτιδα

Η ξανθιά καλλονή  από τη Σλοβακία Petra Benova, πρόσφατα χώρισε με το αγόρι της και μάλλον αυτό επηρέασε την αυτοπεποίθηση της.Την Κυριακή εθεάθη σε παραλία του Miami, να περνά την μέρα της με φίλους και την δίδυμη αδερφή της.

Χαλαρώνει στην παραλία και παίζει μπάλα με την παρέα της. Το καλλίγραμμο κορμί του ξανθού μοντέλου Petra Benova μας κάνει φοβερή εντύπωση, καθώς δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Όχι …κυτταρίτιδα δεν έχει όπως νομίζει η ίδια αλλά το σώμα της δεν έχει το παραμικρό ελάττωμα.

Στη παραλία φόρεσε ένα αρκετά αποκαλυπτικό μαύρο bikini το οποίο ελάχιστα άφηνε στη φαντασία μας. Το πάνω μέρος του μαγιό της ήταν στολισμένο με χρυσές λεπτομέρειες ενώ το κάτω μέρος είχε στα πλάγια χρυσούς κρίκους που τόνιζαν τη γυμνασμένη μέση της ηθοποιού.Την εμφάνιση της ολοκληρώνει ένα κοκινό mani-pedi που κοσμεί τα νύχια της Petra Benova και ένα χρυσό στρογγυλό κολιέ.

Στο χαλαρό πρωινό που πέρασε η Petra Benova στη παραλία, δεν έλειψαν και οι κατακτήσεις.. αφού εθεάθη να μιλά με μελαχρινή αντρική άκρως γοητευτική παρουσία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR