counter

Γιώργος Λιάγκας: Η έντονη διαφωνία του με την Άρια Καλύβα - "Δεν θα συνεχίσω το παιχνιδάκι, με προσβάλει η στάση σου"

Η κουβέντα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Αυτιά και την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία, έγινε η αφορμή να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα.

«Ο Γιώργος Αυτιάς -το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό- δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την  Άρια Καλύβα να απαντά: «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης Γιώργο μου».

«Ο Γιώργος Αυτιάς θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει», είπε ο παρουσιαστής και η ένταση κλιμακώθηκε.

"Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;" αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την Άρια Καλύβα να απαντά:

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Αυτιά: "Για εμένα αυτή η πρώτη σου δήλωση είναι ατυχής, ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις"

"Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;"

"Μαζί μιλάμε;" της είπε τότε ο παρουσιαστής με την συνεργάτιδά του να απαντά θετικά. 
"Και γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Γιατί μου απαντάς σε κάτι άλλο;" της ανταπάντησε τότε με την Άρια Καλύβα να τον ρωτά γιατί δεν δέχεται την αντίθετη άποψη.

"Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω. να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί. Θεωρώ ότι με προσβάλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο. Με προσβάλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλει" είπε ο Γιώργος Λιάγκας και έκλεισε το θέμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR