counter

Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε on air σε κλάματα για τον πατέρα του - "Το καλό παιδί τελείωσε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο"

Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε on air σε κλάματα για τον πατέρα του - "Το καλό παιδί τελείωσε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο"
Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε on air σε κλάματα για τον πατέρα του - "Το καλό παιδί τελείωσε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο"

Για την περιπέτεια που βιώνει ο πατέρας του, μίλησε στην εκπομπή "Live News" και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της σύνδεσης και έδωσε την απάντησή του στην ανακοίνωση του εξέδωσε το νοσοκομείο "Αττικόν" για τον πατέρα του, αλλά και στην ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε! Νοσοκομείο Αττικόν: Η ανακοίνωση για τη νοσηλεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνoυ

Όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος

«Είδα την ανακοίνωση του νοσοκομείου. Εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κύριος Αποστολόπουλος, που το υπογράφει, όπως και κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Μετά από 3 - 4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μας έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια αλλά εμείς ανησυχούσαμε. Όλοι μου έλεγαν "σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο, μεθαύριο θα βγει". Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας μου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μητέρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια. Ο πατέρας μου τώρα είναι στην εντατική και διασωληνομένος. Ο άνθρωπος πέθαινε, εμείς φωνάζαμε και αυτοί μας έλεγαν "όλα καλά". Ο πατέρας μου χθες σχεδόν έφυγε και τον επανάφεραν. Του δίνουν 5-15% να τα καταφέρει», είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του νοσοκομείου. Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Ο Γιαννάκης το καλό παιδί, που θα σκύβει το κεφάλι και θα λέει "ναι" σε όλα, και θα πεθαίνει ο πατέρας του και θα λέει και ευχαριστώ, τελείωσε. Δεν λέω για το ΕΣΥ ούτε για τον Άδωνι, που με στεναχώρησε με την ανακοίνωση που έβγαλε», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος ακόμα.

«Άδωνι Γεωργιάδη, σε ευχαριστώ θερμά για το μήνυμα που μου έστειλες. Σε τιμά αλλά από τη στιγμή που έχει μάθει να λες την αλήθεια και είσαι ένας καλός υπουργός, θέλω να πούμε την απόλυτη αλήθεια. Και η απόλυτη αλήθεια είναι πως ήξερες προσωπικά από εμένα πως οι γιατροί μου έλεγαν πως ο πατέρας μου πάει καλά. Δεν μπορούσες να επέμβεις φυσικά αλλά άκουγες τους γιατρούς. Ο πατέρας μου δεν ήταν όμως καλά και θα ήθελα να μην προσπαθήσεις να στρογγυλέψεις την κατάσταση, αλλά να προσπαθήσεις να έρθεις προς τη δική μου πλευρά. Προφανώς δεν τα βάζω με το ΕΣΥ, ή με εσένα, αλλά με μία κλινική που θεωρείται καλή αλλά φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στον πατέρα μου. Δυσχεραίνουν τη θέση τους αν δεν πάει καλά ο πατέρας μου», δήλωσε έπειτα ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR