counter

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού
Φίλιππος Μιχόπουλος: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχοπουλος έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (26/04).

"Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Διαβάστε επίσης: Aθηνά Oικονομάκου: Η τελευταία ανάρτηση με τον Φίλιππο Mιχόπουλο στο Ιnstagram

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του πρώην πλέον ζευγαριού.

Να θυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο να παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο η ηθοποιός τις είχε διαψεύσει.

Λίγες μέρες μάλιστα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισε να κάνει ιδιωτικό τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o όποιος μέχρι τότε ήταν δημόσιος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR