counter

Φαίη Σκορδά - Μάρτζυ Λαζάρου: Η on air διαφωνία τους! "Είναι η άποψή μου, ακραίο να το λες αυτό δημόσια"

Φαίη Σκορδά - Μάρτζυ Λαζάρου: Η on air διαφωνία τους! "Είναι η άποψή μου, ακραίο να το λες αυτό δημόσια"
Φαίη Σκορδά - Μάρτζυ Λαζάρου: Η on air διαφωνία τους! "Είναι η άποψή μου, ακραίο να το λες αυτό δημόσια"

Μια έντονη διαφωνία είχαν η Φαίη Σκορδά και η Μάρτζυ Λαζάρου το μεσημέρι της Τετάρτης 24/4, στον αέρα του Fay's Time. Οι δύο συνεργάτιδες, με αφορμή τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ! και τη δήλωσή του για τα reality shows, ήρθαν σε αντιπαράθεση, αφού είχαν διαφορετικές απόψεις.

«Δεν θεωρώ ότι το Love Island και το TV Queen έχουν κάποια σχέση ως projects. Δεν μπορώ να ακούω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει ότι «δεν μπαίνω εκεί μέσα να κάνω μία εκπομπή που θα ξεκατινιάζονται, ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου». Το 2006 που έκανε το «Από Καρδιάς» και κόπηκε από το ΕΣΡ είχε καλύτερο περιεχόμενο από το Love Island;», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει:

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: "Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό μέσα στη νύχτα και ούρλιαζα"

 

«Υπάρχουν κάποια concepts παγκοσμίως που δεν τα αναφέρεις υποτιμητικά αλλά καλώς ή κακώς κάνουν επιτυχία παγκοσμίως. Είναι μία κατηγορία προγραμμάτων, θέλεις ή δεν θέλεις, που έχουν ένα τέτοιο περιεχόμενο, που στηρίζονται στις σχέσεις των ανθρώπων και στην ίντριγκα. Θεωρώ πάρα πολύ άτοπο και άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος. Έχω κάνει πτυχιακή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πανεπιστήμιο στην Ιταλία για το concept του reality που έφερε στην Ελλάδα, κάτι που ήταν πρωτοπόρο».

«Έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκμαιεύει την αλήθεια από τον άλλο. Επίσης, ένας άνθρωπος εξελίσσεται. Ήταν άλλες εποχές τότε», τόνισε η Φαίη Σκορδά.«Η ατάκα «ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου» σου φαίνεται σωστή; Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είναι η άποψή μου και θεωρώ ότι είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγμα», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει βιαστικά πάσα για διαφημίσεις.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR