counter

Έλενα Παπαρίζου στον Ρυθμό 94.9 - Η Eurovision, το νέο κλιπ & η συνεργασία με τον Χατζηγιάννη

Έλενα Παπαρίζου στον Ρυθμό 94.9 - Η Eurovision, το νέο κλιπ & η συνεργασία με τον Χατζηγιάννη
Έλενα Παπαρίζου στον Ρυθμό 94.9 - Η Eurovision, το νέο κλιπ & η συνεργασία με τον Χατζηγιάννη

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Ρυθμό 94.9 και την εκπομπή "Αλαμανιό" με τον Βασίλη Φορτούνη και την Χρυσηίδα Γκαγκούτη. Η τραγουδίστρια που φέτος κλείνει 25 χρόνια καριέρας, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στους παραγωγούς με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Μαύρα Γυαλιά» που ακούσαμε πρώτη φορά αποκλειστικά στον αέρα του Ρυθμού 94.9.

Η Έλενα Παπαρίζου, μίλησε για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού, την Eurovision, για την επερχόμενη περιοδεία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και για το παιδικό τραύμα της Χρυσηίδας.

Όσα είπε στους Αλαμανιό με τον Βασίλη και τη Χρυσηίδα:

Τι είσαι που δεν ήσουν παλιά; Κάτι που έγινες με τα χρόνια, κάτι που ήθελες να κατακτήσεις, ένα χαρακτηριστικό και εν τέλει τα κατάφερες;

Κάτι που νιώθω, ειδικά τα τελευταία χρόνια και ίσως περνώντας και τα 40 μου, είναι ότι πλέον είμαι μόνο γυναίκα.

Δηλαδή;

Χωρίς βέβαια, να ξεχάσω το παιδί μέσα μου, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό, να μην το χάνουμε. Ο Αντώνης Ρέμος λέει τι κάνει η μικρή; Ακόμα μικρή με λέει.

Είναι περίοδος Eurovision. Σε έχουμε εδώ πέρα, οπότε δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι.

Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την Μαρίνα Σάττι. Θέλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία.

Είναι έξω καρδιά άνθρωπος [η Έλενα Παπαρίζου], έτσι; Το προσπαθείς, δεν είναι εύκολο;

Παιδιά να σας πω κάτι; Το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή μας είναι να είμαστε αυτό που είμαστε. Αυτό. Και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να δίνουμε αγάπη. Και πάντα λέω, έχω πάρα πολλή αγάπη να δώσω και πρώτα θέλω να δώσω πριν να πάρω.

[Βασίλης] Η Χρυσηίδα έχει ένα παιδικό τραύμα. Έχει ακόλουθους αρκετούς στο διαδίκτυο, όπου από όταν μάθανε ότι θα σε έχουμε καλεσμένη σήμερα για την αποκλειστικότητα σου, έχουν την απαίτηση να υπάρξει μια συμφιλίωση.

[Χρυσηίδα] Λοιπόν εγώ είχα ένα beef μαζί σου, το οποίο μου το κάναν οι γονείς μου άθελα μου, δεν ήξερα ότι δεν ήξερες. Λοιπόν εγώ ήμουν μικρή έτσι Γ' δημοτικού και είχα πει ότι θα κάνω τα γενέθλια μου σε ένα παιδότοπο και μου είπαν οι γονείς μου τι δώρο θέλεις και εγώ πολύ ταπεινά έγραψα μια επιστολή που ζήτησα: «Δεν θέλω πολλά, θέλω να μου φέρετε τον Τσαλίκη, την Καλομοίρα, την Παπαρίζου, τον Πλούταρχο». Οι γονείς μου, σαν άνθρωποι που δεν σέβονται καθόλου το είναι μου, σαν προσωπικότητα, μου είπαν φυσικά θα έρθουν. Καλώ, λοιπόν, τρία τμήματα τάξεων. Όλο το σχολείο σχεδόν. Τους λέω «Παιδιά θα είναι εκεί κόσμος και κοσμάκης», εν τέλει έρχονται όλοι στα γενέθλια, με ρωτάνε όλοι πότε θα έρθουν, πότε θα έρθουν. Τους λέω σε λίγο. Μου λέγαν και οι γονείς μου, θα σβήσεις την τούρτα και μετά. Δυστυχώς, δεν τους βρήκαμε όλους, θα έρθει μόνο η Έλενα Παπαρίζου. Έλενα, περίμενα όλη τη νύχτα στο τζάμι μπροστά, σαν τον Όλιβερ Τουίστ, να φανείς στα Γιαννιτσά. Η τούρτα έσβησε, έφυγαν όλοι απογοητευμένοι και εγώ να περιμένω μες τη βροχή.

Αφού περάσανε τόσα χρόνια… Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday Χρυσηίδα, Happy Birthday to you.

Θα ανακοινώσεις το 12αρι της κριτικής επιτροπής μας;

Ναι. Φέτος είναι 50 χρόνια, από την πρώτη συμμετοχή!

Ποιο κριτήριο επιλέγεις σε ένα τραγούδι και τι συναισθήματα σου προκάλεσαν τα «Μαύρα Γυαλιά» που είπες ότι «με εμπνέει να πω αυτό το τραγούδι»;

Καταρχάς, τα «Μαύρα Γυαλιά» με το πρώτο άκουσμα ένιωθα ότι ήδη το ΄χω πει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα, να νιώθουμε ότι είναι κάτι δικό μας. Καταρχάς, μου άρεσε πάρα πολύ το groove (ο ρυθμός), μου άρεσε που ο στίχος είναι λίγο πιο σήμερα επίσης.

Έρχεται μια περιοδεία. Είδαμε χθες μια ανακοίνωση, ένα ωραίο δημιουργικό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τα καλοκαίρια μας;

Τα καλοκαίρια μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω. Θεωρώ ότι εκτός από καλλιτέχνης, είναι και ένας πολύ σπουδαίος συνθέτης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR