counter

Δημήτρης Πανόπουλος: Πως σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη;

Δημήτρης Πανόπουλος: Πως σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη;
Δημήτρης Πανόπουλος: Πως σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη;

Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Σύριζα μετά τις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "TLIVE" και μεταξύ άλλων, μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη και την επίθεση που δέχτηκε μέσα από τα social media, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία, επίσης, για την Ευρωβουλή. 

"Έχω μια γενικότερη εικόνα και είδα και ένα δημοσίευμα που γράφτηκε...Οτιδήποτε έχει ειπωθεί σε αυτόν τον τόνο είναι χυδαίο, είναι καταδικαστέο, με βρίσκει απέναντι και δεν έχει καμία σημασία ούτε το κόμμα, ούτε το χρώμα, ούτε τίποτα. Όταν μία γυναίκα δέχεται επίθεση τέτοιου τύπου, θα είμαι δίπλα της, θα τη στηρίζω, θα την υποστηρίζω και δεν με ενδιαφέρει ότι επίπτωση κι αν έχει αυτό...Δέχτηκε επίθεση και χωρίς να υπάρχει πολιτική κριτική. Δηλαδή η Ελεονώρα δεν πρόλαβε να βγει να μιλήσει. Είμαι ο άνθρωπος που θα στηρίξει για πάντα τον υγιή πολιτικό διάλογο και την αντιπαράθεση, δεν θα δικαιολογήσω ποτέ μου τέτοιες επιθέσεις και δεν θα με πειράξει να έχω εγώ οποιαδήποτε επίπτωση..." σχολίασε ο Δημήτρης Πανόπουλος .

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR