counter

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"
Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"

Καλεσμένος στην εκπομπή "EQ" του Action 24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε για όλους και για όλα στην Έλενα Παπαβασιλείου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πως σώθηκε από ένα τροχαίο εξαιτίας ενός συγγενή της Έλενας Παπαβασιλείου.

Δείτε επίσης! Εύη Βατίδου: Η αντίδραση του Αλέξη Κoύγια όταν έμαθε πως θα κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Με τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για την Μύκονο. Το κέντρο της κοσμικής Αθήνας για τα καλοκαίρια ήταν το Λουτράκι που ήταν κοντά και το Ξυλόκαστρο που ήταν πιο πέρα. Εγώ λοιπόν πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο και έκανα τον γαμπρό με τη μηχανή. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα πω το εξής. Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου», είπε εκείνη τη στιγμή συγκινημένη η Έλενα Παπαβασιλείου και πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας: «Ο οποίος και έφυγε πολύ νωρίς από ότι έμαθα, σε πολύ μικρή ηλικία».

«Δυστυχώς έφυγε νωρίς, ήταν ένας καταπληκτικός γιατρός», συμπλήρωσε η Έλενα Παπαβασιλείου με τον Αλέξη Κούγια να λέει: «Αυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β’ Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά ότι, ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR