counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/4) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα & καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics ;

Likes

  • Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν χαρίστηκε στην Ελεονώρα Μελέτη! Πολλές ερωτήσεις, δύσκολες, στις οποίες η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια και πλέον υποψήφια ευρωβουλευτής απάντησε με ευθύτητα και ειλικρίνεια.
  • Όσο για τον Νίκο Χατζηνικολάου φυσικά θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους
  • Η ενότητα στην εκπομπή της Δανάης με τις "τηλε-φονικές συνομιλίες" είναι από τα λίγα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση που με χαλάρωσαν αυτές τις ημέρες που η ένταση υπήρχε παντού, όπου κι αν έκανες ζάπινγκ.

 

  • Το Σάββατο στο J2US είδατε ότι ο Ίαν Στρατής απέφυγε να πάρει θέση δημόσια υπέρ της Μαίρης Συνατσάκη για να μην δώσει συνέχεια. Του το δίνω. Αυτό που δεν είδατε και δεν σχολιάστηκε είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το πλατό του μουσικού show για να βρεθεί δίπλα στη γυναίκα του.
  • Μακάρι να ακούμε συνεχώς αισιόδοξα πράγματα για τον Δημήτρη Κόκοτα από εδώ και πέρα. Μακάρι.

 

  • Και ξαφνικά στη ζωή μας μπήκε το TV Queen… Το παρακολούθησα με παρέα και γελάσαμε πολύ. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο στην ψυχαγωγία, άλλωστε; Υπάρχουν πρόσωπα που βλέπουμε και δίνουν σίγουρα ένα κύρος στο project. Είναι ο καθένας καταξιωμένος στο χώρο του και δεν έχει να αποδείξει κάτι. Κρέμομαι από τα χείλη του Ανδρέα όταν μιλάει στις υποψήφιες “Queens”. Ξέρει από τηλεόραση όσο ελάχιστοι και με ενδιαφέρουν η άποψη και οι συμβουλές του. Περιμένω να ακούσω το σχόλιο της Κατερίνας Γκαγκάκη που έχει εμπειρία και είναι και από τις top επικοινωνιολόγους. Ή του Τάσου Τρύφωνος που κάνει υπέροχες συνεντεύξεις, χρόνια τώρα. Και για να γράφουμε αλήθειες δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να είσαι κριτής. Γιατί έχουμε δει κατά καιρούς καταξιωμένους επαγγελματίες να χάνουν την αξιοπιστία τους με τα μεροληπτικά ή άστοχα σχόλιά τους... Στο ριάλιτι του Open ευτυχώς δεν είδα προς το παρόν κάτι τέτοιο. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που δεν με τρέλαναν…

Dislikes

  • Έχω εμπιστοσύνη, όμως, στον παραγωγό της εκπομπής Νίκο Κοκλώνη ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν λάθη στην πρεμιέρα του TV Queen και ξεκαθάρισε ότι θα διορθωθούν. Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι και ο ίδιος έχει μεράκι να φτιάχνει υπερπαραγωγές και η ομάδα του έχει την γνώση να τις υποστηρίξει. Αν ισχύει ότι θα αλλάξει το πλατό είναι μια πρώτη θετική κίνηση γιατί το καλαίσθητο μεν, «δωματιάκι» δε, με τον στενό διάδρομο που είδαμε στην πρεμιέρα της Κυριακής αδικεί το ίδιο το project. Επίσης στις παίκτριες δεν διέκρινα στοιχεία που θα μπορούσε να έχει μια… βασίλισσα της τηλεόρασης. Εσείς;

 

  • Άβολα όσα άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Αλέξη Μπαρτζώκα από την εκπομπή του Τσουρού. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, ο Μικρούτσικος, πάντα συνεπής στις απόψεις του, όσο συνεργάζονταν δεν έλεγε άλλα πράγματα μπροστά της.
  • Αν ο Ηλίας Ψινάκης δεν ανέφερε την έκφραση “Me too” όλα θα ήταν διαφορετικά. Αν και λίγα λεπτά αργότερα αιτιολόγησε τι ακριβώς εννοούσε και πως ο ίδιος είναι εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια. Κάτι που όλοι ξέρουμε και θα είμαστε υποκριτές αν το «ξεχνάμε» αυτό. 100 καλά, όμως, να έχει κάνει ένας άνθρωπος, μια στιγμή ή μια λάθος έκφραση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Πάντως αν κάνετε μία «βόλτα» στο Twitter/X θα δείτε πως σχεδόν όλοι είναι με το μέρος του από την αρχή.
  • Ούτε σε εμένα άρεσε το ντύσιμο της Μαρίνας Σάττι. Και απ΄ότι κατάλαβα απ΄τις εκπομπές και τα social media σε κανέναν άλλο. Το τραγούδι πάντως μαγνητίζει.
  • Διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο 10 χρόνια μετά την γνωριμία τους και 6 από το γάμο τους. «Βόμβα» πάντως δεν ήταν αυτός ο χωρισμός.
  • Καιρό είχαμε να δούμε Μαυρίκιο και Ιλάιρα στην τηλεόραση. Μου είναι συμπαθείς απλά θυμήθηκα εκείνη την περίοδο της υπερπροβολής τους και δεν θα άντεχα να το ξαναζήσω.
  • Έρχεται show με τράπερς και παρουσιάστρια θα είναι σύντροφος αγαπητού τράπερ, που διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν έχει σχετική εμπειρία με την τηλεόραση…Γιατί δεν αναλαμβάνει κάποια από τις κοπέλες του TV Queen; Όχι;
  • Τι κι αν έχουμε κατακράξει ή ειρωνευτεί δημόσια ένα τηλεοπτικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια; Μόλις συνεργάζεται με την ίδια εταιρεία παραγωγής με εμάς, την γυρίζουμε την μπιφτέκα!
  • Η Θεοφανία Παπαθωμά κι ο Γρηγόρης Πετράκος δεν πίστεψαν ούτε στιγμή ότι εκείνη η… «πορτοκαλί ημέρα» που ζήσαμε στην Αττική και… στο Instagram οφείλονταν στην αφρικανική σκόνη, αλλά κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα την υπόλοιπη Μ. Εβδομάδα και να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Εμείς θα τα πούμε στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics .

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR