counter

Τόμας Πρωτόπαπας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του. Τί λέει η κοπέλα του, Ιωάννα

Τόμας Πρωτόπαπας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του. Τί λέει η κοπέλα του, Ιωάννα
Τόμας Πρωτόπαπας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του. Τί λέει η κοπέλα του, Ιωάννα

Τόμας Πρωτόπαπας

Τρίτη ημέρα νοσηλείας σήμερα για τον άτυχο ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαπα που την Κυριακή το πρωί έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Ο ηθοποιός που από την Κυριακή υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο με βαριά τραύματα στο σώμα αλλά κυρίως στο κεφάλι βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.  

Καμία ενθαρυντική εξέλιξη δεν υπάρχει στην κατάσταση της υγείας του με τα τελευταία 24 ωρα να κυλούν αργά και βασανιστικά για την οικογένειά του.  

Οι θεράποντες ιατροί του, στις 11:30 θα συναντηθούν με τον Διοικητή για να τον ενημερώσουν και να εκτιμηθεί συνολικά η κατάστασή της υγείας του.

Έξω από την εντατική βρίσκονται οι γονείς του, πολλοί φίλοι του και από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Η κοπέλα του είναι συγκλονισμένη και το μόνο που θέλει είναι να γίνει ο Τόμας γρήγορα καλά: “Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με την μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!”, είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso στους φίλους της.

Ο προπονητής του Νίκος Ανδρεάδης μιλώντας χθες στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR είπε: "Ο Τόμας είναι νέος, είναι αθλητής είναι μαχητής. Ελπίζω και εύχομαι να βγει νικητής".  

Ο οδηγός του οχήματος της Αττικής οδού που σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεσε πάνω στον Τόμας Πρωτόπαπα που ήταν σταθμευμένος στην άκρη της Αττικής οδού στην έξοδο της Δουκίσσης Παλκεντίας (και όχι για να μιλήσει το κινητό του, αφού σύμφωνα με τον θείο του το κινητό του βρέθηκε στην τσάντα του), σύμφωνα με την Espresso υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό και κρατείται από την Κυριακή ενώ σήμερα θα περάσει αυτόφωρο.

Φως στα αίτια του ατυχήματος αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής οδού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR