counter

Προσαγωγές της αστυνομίας για το επεισόδιο στις Σκουριές

Προσαγωγές της αστυνομίας για το επεισόδιο στις Σκουριές
Προσαγωγές της αστυνομίας για το επεισόδιο στις Σκουριές

Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν 4 άτομα από τη Χαλκιδική στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας για το επεισόδιο στο εργοτάξιο των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η δικονομική τους θέση. Έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι των προσαχθέντωνε, ενώ η Αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

Εν τω μεταξύ, προς ματαίωση οδηγείται, τελικά, η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, στην εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση που σημειώθηκε χθες στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί με πρωτοβουλία του προϊσταμένου στην εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγή Γιαννάκη, αλλά, όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ από δικαστικές πηγές, οι εκπρόσωποι των φορέων δεν συμφώνησαν.

Είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι κατοίκων της περιοχής, ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής και ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστος Πάχτας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR