counter

Η Νεσχάν Μουλαζίμ μετακομίζει στη Μυτιλήνη με τον σύντροφό της ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σιδεράκη

Η Νεσχάν Μουλαζίμ μετακομίζει στη Μυτιλήνη με τον σύντροφό της ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σιδεράκη
Η Νεσχάν Μουλαζίμ μετακομίζει στη Μυτιλήνη με τον σύντροφό της ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σιδεράκη

Νεσχάν Μουλαζίμ Γιάννης Σιδεράκης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Είναι ερωτευμένη και διατεθειμένη να κάνει θυσίες για να κρατήσει ζωντανή την υπέροχη σχέση της. Η Νεσχάν Μουλαζίμ έχει βρει στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη τον έρωτα της ζωής της και θέλει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του. Αυτός είναι και ο λόγος που εγκαταλείπει την ζωή της στην Αθήνα και μετακομίζει στη Λέσβο. Ο αγαπημένος της, είναι το νέο απόκτημα της Καλλονής Λέσβου και ήδη βρίσκεται εκεί μιας και προπονείται κανονικά με την συγκεκριμένη ομάδα. Πριν λίγους μήνες ήταν πιθανό να φύγει για το εξωτερικό κάτι που τελικά δεν συνέβη.

"Ο Γιάννης θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου για να με βοηθήσει να μαζέψουμε τα πράγματά μας. Υπολογίζω την ερχόμενη Τετάρτη να μετακομίσουμε. Θα έχουμε μαζί και το σκυλάκι μας", λέει αποκλειστικά στο FTHIS.GR η Νεσχάν. "Εκεί θα μείνουμε για λίγους μήνες, μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Γιάννη το καλοκαίρι. Από 'κει και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ ούτως ή άλλως τα τελευταία καλοκαίρια τα περνάω στη Μύκονο λόγω της εταιρείας concierge services που διατηρώ εκεί και πάει πολύ καλά. Κάτι ανάλογο ίσως κάνω και στην Λέσβο".

Νεσχάν Μουλαζίμ Γιάννης Σιδεράκης

Η Νεσχάν και ο Γιάννης πέρασαν χώρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί το μοντέλο. "Έχω βρει τον άνθρωπό μου και κάθε μέρα μαζί του είναι γιορτή. Δεν με απασχολεί καθόλου που θα μείνω για λίγο καιρό μακριά από την Αθήνα. Θα είμαι με τον Γιάννη μου κι αυτό αρκεί. Έχουμε βρει τους ρυθμούς μας και η σχέση μας κυλάει τέλεια. Ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι η σχέση μας είναι σοβαρή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παντρευόμαστε. Από τη Λέσβο θα είμαι πολύ κοντά στην Τουρκία και θα "πετάγομαι" εκεί. Θα πηγαίνω στο Αϊβαλί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR