counter

"Βαριά" η ατζέντα της κυβέρνησης

"Βαριά" η ατζέντα της κυβέρνησης
"Βαριά" η ατζέντα της κυβέρνησης

 Μέγαρο Μαξίμου

Το μέτωπο των αγροτών σίγουρα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στην  ατζέντα της κυβέρνησης, η οποία κάνει έκκληση στον αγροτικό κόσμο να  κατανοήσει τα δεδομένα της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά  ταυτόχρονα δηλώνει αποφασισμένη να μην ανεχθεί το κλείσιμο δρόμων.

Από την άλλη πλευρά μπορεί στο Μέγαρο Μαξίμου να εκφράζουν την  ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ωστόσο η  σκληρή πραγματικότητα των εκκρεμοτήτων που πρέπει να κλείσουν πριν την  άφιξη εκ νέου του κλιμακίου της τρόικας δεν αφήνει πολλά περιθώρια  εφησυχασμού.

 Σε μια προσπάθεια συντονισμού του κυβερνητικού έργου αλλά  και προετοιμασίας για το επόμενο Γιούρογκρουπ, όσον αφορά στις  μνημονιακές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας, ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς έχει ξεκινήσει συνεχείς συσκέψεις με την πολιτική ηγεσία  των υπουργείων.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε το Σάββατο με τον υπουργό Διοικητικής  Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκη, στο Μαξίμου, και συζήτησαν το ζήτημα της  διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, τη διαμόρφωση των νέων  οργανογραμμάτων στα υπουργεία, τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR