counter

Στο επίκεντρο των ερευνών μυστηριώδης γυναίκα

Στο επίκεντρο των ερευνών μυστηριώδης γυναίκα
Στο επίκεντρο των ερευνών μυστηριώδης γυναίκα

 ΓΙΑΦΚΑ

Στη μυστηριώδη γυναίκα της νέας γενιάς των τρομοκρατών επικεντρώνει  την έρευνά της η Αντιτρομοκρατική, προσπαθώντας μέσω αυτής, να βρει  λύσεις σε μία σειρά από εκκρεμότητες που πιθανολογεί ότι θα την  οδηγήσουν στη διαλεύκανση της βομβιστικής επίθεσης στο Mall.

 Παρά την αρχική αισιοδοξία που προέκυψε αμέσως μετά τις συλλήψεις για τις ληστείες στον Βελβεντό και τις μέχρι τώρα έρευνες, τα στοιχεία δεν  κρίνονται επαρκή, καθώς το μόνο που έχει προκύψει είναι η σύνδεση των  συλληφθέντων με εμπρηστικές ενέργειες. Γι αυτό και αποδίδεται ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην έρευνα στο  ξενοδοχείο του Βόλου, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις του ιδιοκτήτη, μεταξύ των 6 που διανυκτέρευσαν στα τέλη Ιανουαρίου ήταν και μία  γυναίκα.

 Γυναίκα, όπως υπενθυμίζουν στην Αντιτρομοκρατική, τοποθέτησε τη βόμβα στο Mall, ενώ τρίχες γυναίκας βρέθηκαν στο ορμητήριο της οδού Ελ  Αλαμέιν στο Χαλάνδρι, το πρώτο διαμέρισμα που ερευνήθηκε αμέσως μετά τις συλλήψεις.

Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία φωτογραφίες  από τον οπλισμό και το λοιπό εξοπλισμό, που βρέθηκε στην κατοχή των  τεσσάρων δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 1η Φεβρουαρίου σε  Πτολεμαΐδα Κοζάνης και Βέροια Ημαθίας, στο πλαίσιο αστυνομικών  καταδιώξεων - επιχειρήσεων για τις δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό  Κοζάνης.

 Πρόκειται για τρία πολεμικά τυφέκια, τύπου Kalashnikov  (το ένα φέρει εμφανή σημάδια-φθορές από πυρκαγιά που έβαλε ο δράστης στο όχημα τύπου «κλούβα» που προσομοίαζε με ασθενοφόρο), ένα υποπολυβόλο  τύπου Scorpion, μία επαναληπτική καραμπίνα, ένα  πιστόλι zastava, ένα  πιστόλι Beretta και αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες - φυσίγγια, γάντια, υλικά καθαρισμού, εργαλεία κ.λπ. αντικείμενα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR