counter

Σαμαράς: Κλειδί για την επιτυχία τα διαρθρωτικά κονδύλια

Σαμαράς: Κλειδί για την επιτυχία τα διαρθρωτικά κονδύλια
Σαμαράς: Κλειδί για την επιτυχία τα διαρθρωτικά κονδύλια

Σαμαράς: Καμία χαλάρωση της προσπάθειας

Σαφές μήνυμα ότι τα διαρθρωτικά κονδύλια αποτελούν κλειδί για την  επιτυχία έστειλε την Πέμπτη ο Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο  Κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες, που αποφασίζει σχετικά με  τον προϋπολογισμό της Ένωσης.

 Ο πρωθυπουργός, που διεκδικεί υψηλότερα  κονδύλια από τον κοινοτικό προϋπολογισμό για τη χώρα μας, επισήμανε την  ανάγκη για ανάκαμψη και ανάπτυξη στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι τα διαρθρωτικά κονδύλια είναι εγγύηση επιτυχίας, ένα  κλειδί για την επιτυχία, γιατί χρειαζόμαστε - ειδικά στην Ελλάδα - ανάκαμψη και ανάπτυξη», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς από τις  Βρυξέλλες, επισημαίνοντας πως «οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, τόσο η  δομική όσο και η δημοσιονομική προσαρμογή, εφαρμόζονται και υλοποιούνται αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα με επιτυχία».

Ο Αντώνης Σαμαράς συνοδεύεται από τους κ.κ Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη και Δημήτρη Κούρκουλα.Τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, η ύφεση και η ανεργία, αποτελούν τα ισχυρά χαρτιά στα χέρια του Πρωθυπουργού προκειμένου η  χώρα μας να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά από τον κοινοτικό  προϋπολογισμό, για την αντιμετώπισή τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR