counter

Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό

Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό
Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες, για τις δύο  ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, μετά την απολογία τους στον ανακριτή  Κοζάνης.Κατά την είσοδο τους στον ανακριτή, ο Γιάννης Μιχαηλίδης φώναξε "ζήτω η αναρχία", ενώ ο Δημήτρης Πολίτης έφτυσε την κάμερα. Οι τέσσερις συλληφθέντες αρνήθηκαν να απολογηθούν και μετά την παρουσία  τους ενώπιον του ανακριτή πήραν τον δρόμο για την Αθήνα, όπου  θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εν τω μεταξύ οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος και Γιάννης Μιχαηλίδης, με ανακοίνωσή τους η οποία αναρτήθηκε στο Indymedia, τονίζουν: "Δεν συνεργαζόμαστε, δεν  απολογούμαστε, ζήτω η αναρχία".

Την ίδια ώρα, με κείμενό τους στην ίδια  ιστοσελίδα τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της  Φωτιάς" υποστηρίζουν ότι οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία της Κοζάνης  δεν είναι μέλη της οργάνωσης.

"Για την ληστεία στην τράπεζα της  Κοζάνης τον αποκλειστικό λόγο τον έχουν οι ίδιοι οι συλληφθέντες , οι  οποίοι δεν είναι μέλη της Συνωμοσίας, άλλωστε από αυτές τις συλλήψεις  δεν "χτυπήθηκε" η Συνωμοσία και τόσο οι αντιλήψεις μας όσο και οι  πυρήνες μας παραμένουν αλώβητοι...", αναφέρεται μεταξύ άλλων σχετικά. 

Εν τω μεταξύ από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι από την εξέταση του usb - stick που βρέθηκε στο οίκημα ασφαλείας, που είχε ενοικιαστεί επί της  οδού Ελ Αλαμέιν 19 στο Χαλάνδρι με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, εντοπίστηκε μέρος κειμένου για την ανάληψη ευθύνης πράξης εμπρησμού, που πραγματοποιήθηκε από την ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ  ΟΡΙΖΟΝΤΑ - την 24η Σεπτεμβρίου 2012, σε βάρος της εταιρείας TRANSAM  Trading Co Ε.Π.Ε. στο Χαλάνδρι, η οποία αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την 27η Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 22.57, υπάρχει αποθηκευμένο σε αυτό  προγενέστερα της ανάρτησης και συγκεκριμένα από την 03.47 ώρα της 23ης  Σεπτεμβρίου 2012.

Επίσης, βρέθηκε μέρος κειμένου που αποτελεί  προσχέδιο προκήρυξης, το οποίο έχει αποθηκευθεί την 03.47 ώρα της 23ης  Σεπτεμβρίου 2012, σχετικά με την ανάληψη ευθύνης από τη ΜΑΧΟΜΕΝΗ  ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ/ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ για την εμπρηστική επίθεση  στην οικία του πρώην Υπουργού Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννου  Παπαντωνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 7ης Δεκεμβρίου 2012 και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την 18.18 ώρα της ίδιας ημέρας. Ακόμη, εντοπίστηκε αφίσα που απεικονίζει φωτογραφία του επί της οδού Λουίζης  Ριανκούρ 85 κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά  την επίθεση με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, που πραγματοποιήθηκε  την 08.30 ώρα της 30ης Δεκεμβρίου 2010 από την τρομοκρατική Οργάνωση  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. Τέλος, η αντιτρομοκρατική  πραγματοποίησε και έρευνα σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, χωρίς πάντως  όπως σημειώνουν οι πληροφορίες του ΑΝΤ1 να βρεθεί κάτι το αξιόλογο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR