counter

ΗΠΑ: Ελεύθερος ο 5χρονος, νεκρός ο απαγωγέας

ΗΠΑ: Ελεύθερος ο 5χρονος, νεκρός ο απαγωγέας
ΗΠΑ: Ελεύθερος ο 5χρονος, νεκρός ο απαγωγέας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Στην οικογένειά του επέστρεψε το 5χρονο αγόρι που κρατούσε όμηρο εδώ και έξι ημέρες ένας 65χρονος στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.Ύστερα από διαπραγματεύσεις έξι ημερών, πράκτορες του FBI εισήλθαν στο καταφύγιο όταν φοβήθηκαν πως το παιδί βρισκόταν σε "άμεσο κίνδυνο" στα χέρια του απαγωγέα του, ο οποίος είχε σκοτώσει ένα οδηγό σχολικού  λεωφορείου, δήλωσε ο Στιβ Ρίτσαρντσον, ειδικός πράκτορας υπεύθυνος στο  Μόμπαιλ, στην Αλαμπάμα.

Ο απαγωγέας, που αναγνωρίστηκε ως ο 65χρονος Jimmy Lee Dykes, είχε  προηγουμένως επιτρέψει στις αρχές να παραδώσουν φάρμακα, βιβλία με σχέδια που χρωματίζουν τα παιδιά και παιxνίδια για το μαθητή του  νηπιαγωγείου, ο οποίος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του την Τετάρτη.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις επιδεινώθηκαν 24 ώρες πριν οι πράκτορες  εισέλθουν στην αποθήκη, όπως δήλωσε ο Ρίτσαρντσον σε συνέντευξη Τύπου.  "Ο Dykes θεάθηκε να κρατά ένα όπλο," ανέφερε ο πράκτορας του FBI. Αξιωματικοί των αρχών ασφαλείας δεν επιβεβαίωσαν τον τρόπο θανάτου του  απαγωγέα.

Το αγόρι εισήχθη σε νοσοκομείο της περιοχής. Δεν έχει διαπιστωθεί  οποιαδήποτε σωματική κακοποίησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από  το σύνδρομο Asperge, ελλειμματική προσοχή και υπερ-κινητικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR