counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στην τελευταία βραδιά της Άννας Βίσση βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στο "Κέντρο Αθηνών". Μια βραδιά με πολύ κέφι και όλες τις επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Απονομή πολυπλατινένιου δίσκου έγινε στον Νίκο Ζωϊδάκη. Η βραδιά έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο που τις δημόσιες σχέσεις κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στον "Βοτανικό" που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου διασκέδασε η Έλενα Παπαβασιλείου. Guest εμφάνιση έκανε στην πίστα ο Κώστας Μαρτάκης.

Το μουσικό ταξίδι των Χάρη Βαρθακούρη, Δημήτρη Κόκοτα, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιου Διονυσίου συνεχίζεται. Οι αγαπημένοι σου τραγουδιστές ερμηνεύουν επί σκηνής τραγούδια των πατεράδων τους σε ένα μοναδικό αφιέρωμα με τελευταίο σταθμό το θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

Στο "Tas stage" που εμφανίζεται ο Δημήτρης Μπάσης με την Μελίνα Ασλανίδου διασκέσδασε ο Γιάννης Παπαζήσης με την Ειρήνη Φαναριώτη.

Στο "Φωταέριο" με τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη και του Νίκου Κουρκούλη διασκέδασε η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η μεγαλειώδης όπερα του Βέρντι σε μια νέα παραγωγή- συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Γνωστός οίκος μόδας παρουσίασε τη νεανική του συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2013. Ρούχα σε minimal γραμμές, φορέματα κοντά με αποκαλυπτική πλάτη ή ντραπέ, παντελόνια loose και t-shirt με πινελιές από δαντέλλα σε μια πολύχρωμη παλέτα με αποχρώσεις του άκουα, πράσινο, φούξια, κοραλλί για μια δυναμική εμφάνιση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR