counter

Η ηθοποιός Ελένη Κωνσταντινίδου που χώρισε τον άνδρα της και έκανε παιδί με δωρητή σπέρματος αποκαλύπτει: "Τον άνδρα αυτόν τον γνώριζα"

Η ηθοποιός  Ελένη Κωνσταντινίδου που χώρισε τον άνδρα της και έκανε παιδί με δωρητή σπέρματος αποκαλύπτει: "Τον άνδρα αυτόν τον γνώριζα"
Η ηθοποιός Ελένη Κωνσταντινίδου που χώρισε τον άνδρα της και έκανε παιδί με δωρητή σπέρματος αποκαλύπτει: "Τον άνδρα αυτόν τον γνώριζα"

Ελένη Κωνσταντινίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου η ηθοποιός Ελένη Κωνσταντινίδου και μίλησε για την απίστευτη προσωπική της ιστορία. Μια ιστορία που είχε φέρει στις φως της δημοσιότητας πρώτο το FTHISTV.

Η ηθοποιός μετά από 9 αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος, η ιδέα της είχε γίνει εμμονή, είχε χαλάσει η ερωτική της ζωή με τον άντρα που ήταν παντρεμένη και πήρε διαζύγιο. Με τον πρώην συζυγό της παρ' ολ' αυτά διατηρούν μέχρι και σήμερα καθημερινή επαφή.

Ελένη Κωνσταντινίδου

"Δεν ήθελα να απευθυνθώ σε τράπεζα σπέρματος, ήθελα το παιδί μου να λέει "μπαμπά" και να έχει σχέση μαζί του. Τον άνθρωπο που επέλεξα να γίνει δότης τον γνώριζα απλώς, είχαμε τυπικές σχέσεις, δεν ήμασταν ούτε καν φίλοι, δεν είχαμε πάει ποτέ για καφέ. Είναι πολύ ευαίσθητος και ήθελα το παιδί μου να τον έχει στήριγμα. Του εξήγησα την κατάσταση, του διηγήθηκα την ιστορία μου, του άρεσε ο τρόπος που του το είπα, ζήτησε να το σκεφτεί και τελικά δέχθηκε", εξήγησε η ηθοποιός. "Νιώθω ότι τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το αν τον βλέπω ερωτικά και πως τον βλέπω σαν άντρα.

Η Ελένη Κωνσταντινίδου αποκάλυψε επίσης πως την ιστορία αυτή σκοπεύει να την κάνει σενάριο για θεατρική παράσταση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR