counter

Απάντηση Γ. Παπανδρέου προς Α. Λοβέρδο

Απάντηση Γ. Παπανδρέου προς Α. Λοβέρδο
Απάντηση Γ. Παπανδρέου προς Α. Λοβέρδο

Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ

"Κρίμα Ανδρέα". Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει το Γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, περί διαφωνίας του, ως μέλους της τότε κυβέρνησης, με την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης και του καταλογίζει ότι επιχειρεί "ρήξη με την αλήθεια".

Ο κ. Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, δήλωσε ότι ο ίδιος και ο Γιάννης Ραγκούσης και η Άννα Διαμαντοπούλου διαφώνησαν με την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό. Υποστήριξε επίσης ότι ο Γ. Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο να εντάξουν ούτως ή άλλως τη χώρα στο ΔΝΤ, όπως και το έπραξαν, ενώ ευθύνες ρίχνει και στη Λούκα Κατσέλη.

Στην απάντηση του Γραφείου του κ. Παπανδρέου επισημαίνεται ότι η απόφαση ελήφθη "ομόφωνα" από όλα τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου και ότι σε όλες τις σχετικές αποφάσεις συμμετείχε και ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος. Μάλιστα τονίζεται ότι στον αγώνα που έδωσε η τότε κυβέρνηση ο κ. Λοβέρδος μετείχε με όλες του τις δυνάμεις.

Αναφέρεται επίσης ότι ο πρώην υπουργός "θυμήθηκε να αποποιηθεί τον αγώνα μας" τώρα που "η πολιτική μας δικαιώνεται" από τους πολιτικούς αντιπάλους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι υιοθέτησαν σήμερα όσα "πολεμούσαν λυσσαλέα και απέρριπταν".

Στον επικεφαλής της ΡΙΚΚΣΥ καταλογίζεται επίσης ότι προσπαθεί να κερδίσει "λίγη δημοσιότητα", οικοδομώντας την κίνησή του "πάνω στις σαθρές βάσεις που διαμορφώνει η παραποίηση της αλήθειας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR