Ντοµατόπιτα µε φέτα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013, 16:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ντοµατόπιτα µε φέτα Σε ένα στρογγυλό ή ένα παραλληλόγραµµο ταψί µετρίου µεγέθους απλώνετε τα δύο φύλλα σφολιάτας φροντίζοντας ίσα-ίσα να περισσεύουν από τα τοιχώματα. Με ένα πιρούνι τρυπάτε τη βάση της σφολιάτας και τη βάζετε στον φούρνο, στους 180 βαθµούς για 10΄ µέχρι να ψηθεί λίγο το φύλλο. Βγάζετε το ταψί και αµέσως θρυµµατίζετε τη φέτα και τη ρίχνετε στη σφολιάτα. Από πάνω τακτοποιείτε τις φέτες της ντοµάτας και πασπαλίζετε µε τη ρίγανη. Σε ένα µπολ χτυπάτε την κρέµα γάλακτος, µε το αβγό και τη γραβιέρα µέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά µεταξύ τους. Περιχύνετε τις ντοµάτες, πασπαλίζετε µε το έµενταλ και ψήνετε ξανά για ακόµα 30΄, µέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας. Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Κώστας Φραγκολιάς για Άρη Σοϊλέδη: "Έχουμε πάψει να μιλάμε - Όταν έλειπε η Μαρία τον πήρα τηλέφωνο και..."
VIDEOS/ Μενεγάκη για Κασσελάκη: "Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που είπε γιατί κοιτούσα κι έλεγα πόσο ωραίο είναι το κοντινό του"
VIDEOS/ Γιώργος Λιβάνης: "Η Ανδρομάχη είναι στον 6ο μήνα" - Τι είπε για το φύλο του μωρού, το όνομα και το ενδεχόμενο γάμου
NEWS/ Βίκυ Καγιά - Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στις Κάννες (φωτογραφίες)
FAMILY Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά της & τα επαγγέλματα που θέλουν να ακολουθήσουν