counter

Δύο γάμοι, δύο διαζύγια, δύο παιδιά και ένας τρίτος γάμος!

Δύο γάμοι, δύο διαζύγια, δύο παιδιά και ένας τρίτος γάμος!
Δύο γάμοι, δύο διαζύγια, δύο παιδιά και ένας τρίτος γάμος!

ΜΑΝΤΩ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
Η Μαντώ Σταματοπούλου δέκα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, μιλάει στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αναφέρει τους λόγους που δεν κυνήγησε τη διεθνή καριέρα. Ωστόσο, για πρώτη φορά μιλά για την προσωπική της ζωή και απαντά στο αν θα τολμούσε ένα τρίτο γάμο.

Για τη συνεργασία της με τη Jessica Simpson και το βραβείο MTV που κέρδισε, η Μαντώ αποκάλυψε: "Άφησα αυτή την ευκαιρία να χαθεί, λόγω συγκυριών. Ήμουν έγκυος στο γιο μου και, όταν γέννησα, δεν μπορούσα να κάνω πολλά ταξίδια, ούτε να κυνηγήσω αυτό το όνειρο, όπως παλιότερα. Αλλά και πιο παλιά δεν μου είχαν έρθει τα πράγματα τόσο ευνοϊκά. Γενικά οι συγκυρίες δεν βοήθησαν στο να έρθει μια διεθνής αναγνώριση".

Φέτος, συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τότε που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision. Πως έζησε αυτή την εμπειρία; "Ήταν μια πολύ θετική εμπειρία. Η χρονιά που πήγα δεν ήταν η καλύτερη για την Ελλάδα. Δεν έγινε το απαραίτητο promo, δεν υπήρχε το ενδιαφέρον, αλλά ούτε και το budget για να κυνηγήσει η Ελλάδα μια καλή θέση. Ούτε βιντεοκλίπ δεν είχαμε κάνει. Έτσι, μοιραία πήγαμε μόνο για τη συμμετοχή. Έπειτα από δύο χρόνια οι συνθήκες άλλαξαν. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν τυχερή γιατί πήγε σε μια χρονιά που η Ελλάδα πραγματικά ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό. Το τραγούδι ήταν πολύ καλό και όλα συντέλεσαν στην πρωτιά".

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δήλωσε πως τα media ευτυχώς δεν ασχολούνται πολύ μαζί της, γιατί δεν είχε ποτέ κάτι πιπεράτο.

Ωστόσο στην ερώτηση του δημοσιογράφου Τάσου Μεργιάννη, αν μετά από τους δύο γάμους της και τα αντίστοιχα διαζύγια, θα τολμούσε να κάνει ένα τρίτο γάμο, η τραγουδίστρια, ανέφερε: "Δύσκολα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα σχέδια μου. Ίσως, εάν γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, θα προχωρούσα σε γάμο ή συμβίωση. Ένας καλός γάμος είναι σαν το λαχείο. Πολλές φορές ξεκινάς θετικά με έναν άνθρωπο και ύστερα από κάποια χρόνια μπορεί να μην νιώθεις όπως περίμενες ή αυτός να βγάλει έναν άλλο εαυτό".

"Σήμερα τα παιδιά μου είναι ακόμη μικρά ο γιος μου είναι 11 και η κόρη μου 7. Τα κακομαθαίνω αλλά τους έχω αδυναμία".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR