counter

Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου για να χάσει τα κιλά των γιορτών

Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου για να χάσει τα κιλά των γιορτών
Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου για να χάσει τα κιλά των γιορτών

Τατιάνα Στεφανίδου - trailer ΜΊλα

Το προσωπικό της πρόγραμμα διατροφής για να χάσει τα λίγα κιλά που πήρε τις ημέρες των γιορτών, μοιράστηκε με τις φίλες της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Αν ταλαιπωρείστε κι εσείς από λίγα παραπανίσια κιλά εξ΄αιτίας των λουκούλειων γευμάτων που απολαύσσατε τις γιορτές, αυτή είναι η διατροφή της Τατιάνας.  

Δίαιτα Τατιάνας Στεφανίδου

Τέλος, δίνει και κάποιες επιπλέον συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

Πίνε καθημερινά 3-4 ποτήρια πράσινο τσάι: Είναι ένα μαγικό ρόφημα που επιταχύνει το μεταβολισμό. Το μυστικό του λέγεται "κατεχίνες", φυσικά αντιοξειδωτικά του τσαγιού, που σύμφωνα με έρευνες συμβάλλουν στη μείωση του σπλαγχνικού (κοιλιακού) λίπους.

Αντικατάστησε τα  λευκά τρόφιμα (ψωμί, ζυμαρικά, αλεύρι) με τρόφιμα ολικής αλέσεως: Είναι εύκολη αλλαγή και σε πολλές περιπτώσεις πιο νόστιμη. Η αυξημένη περιεκτικότητα των τροφίμων ολικής αλέσεως σε σύνθετους υδατάνθρακες, σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες δεν προκαλούν απότομες αλλαγές στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και μειώνουν το ρυθμό της λιπογένεσης.

Τι σημαίνει αυτό; Μα πως, σύμφνωα πάντα με τις έρευνες, τα τρόφιμα ολικής θα σε βοηθήσουν να χάσεις και βάρος αλλά και πόντους από την μέση.   Κατανάλωσε καθημερινά 3 μερίδες γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρά (γάλα, γιαούρτι, τυρί): Η καθημερινή πρόσληψη 3 μερίδων ημίπαχων γαλακτοκομικών, προσδίδουν στον οργανισμό την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και την καύση λίπους.
Βάλε στο μενού 2-3 φορές την εβδομάδα ψάρια: Η υψηλή περιεκτικότητα των ψαριών σε ω-3 λιπαρά οξέα βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία με τη σειρά της δυναμώνει τους μύες και μειώνει το λίπος της κοιλιάς.


Μην ξεχνάς τα όσπρια, τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, δύο θρεπτικά στοιχεία που σταθεροποιούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR