counter

"Βροχή" τα 9άρια και τα 8άρια στο πρώτο live της νέας χρονιάς, αλλά ένα ζευγάρι πήρε 10. Σε ποιους έβαλε το πρώτο 10άρι του show ο αυστηρός Γιάννης Λάτσιος (Video)

"Βροχή" τα 9άρια και τα 8άρια στο πρώτο live της νέας χρονιάς, αλλά ένα ζευγάρι πήρε 10. Σε ποιους έβαλε το πρώτο 10άρι του show ο αυστηρός Γιάννης Λάτσιος (Video)
"Βροχή" τα 9άρια και τα 8άρια στο πρώτο live της νέας χρονιάς, αλλά ένα ζευγάρι πήρε 10. Σε ποιους έβαλε το πρώτο 10άρι του show ο αυστηρός Γιάννης Λάτσιος (Video)

Κριτική επιτροπή 8ο live DWTS3

Το πρώτο live του νέου χρόνου ξεκίνησε και όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην αποχωρήσουν.

Αναπόφευκτα όμως ένας απο τους 8 εναπομείναντες διαγωνιζόμενους θα αποχωρήσει. Ένας απο τους, Λάουρα Νάργες, Νίκος Αναδιώτης, Έλενα Παβασιλείου, Ηλίας Βρεττός, Βάσια Τριφύλλη, Κέλλυ Κλεκίδου, Ντορέτα Παπαδημητρίου και Σπύρος Σούλης, θα δει την έξοδο απο το "Dancing with the stars" έχοντας αποκομίσει όμορφες εμπειρίες.

Το show ξεκίνησε με την απαστράτπουσα Ζέτα Μακρυπούλια να εύχεται Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο και την κριτική επιστροπή να δίνει τις ευχές της με πειράγματα, αλλά πάντα καλή διάθεση.

Guest Star της αποψινής βραδιάς είναι η Κατερίνα Στικούδη αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς που επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" για να χορέψει "Gagnam Style".

Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Κέλλυ Κελεκίδου που χόρεψε ένα αργεντίνικο τάγκο και μάγεψε τον άνδρα της Νίκο Κουρκούλη που την παρακολουθούσε απο το κοινό. Ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε γοητευμένος και πώς αυτό που είδε ήταν ότι καλύτερο έχει δει απο την Κέλλυ σε όλα τα live. O Φωκάς Ευαγγελινός έμεινε ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα αν και θα ήθελε πιο τεντωμένα πόδια. Η Γκαλένα Βελίκοβα, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Αλέξης Κωστάλας δήλωσαν πώς ήταν η καλύτερή της εμφάνιση. Η βαθμολογία της τραγουδίστριας ήταν: τρία 8άρια και δύο 9άρια απο την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Λάτσιο. Σύνολο 42 βαθμοί.

Δείτε το video με την εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου.

 

Ο Σπύρος Σούλης χόρεψε cha cha και δέχτηκε τις κριτικές της επιτροπής. Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συμφώνησαν ότι ήταν μία απο τις καλύτερες χορογραφίες του, αλλά ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε τις ενστάσεις του, λέγοντας ότι θέλει να τον δει με πιο στοιβαρά πατήματα. Η Γκαλένα επεσήμανε ότι το cha cha cha είναι ο πιο δύσκολος χορός για άνδρα ερασιτέχνη χορευτή και μπράβο του που τα κατάφερε, ενώ ο Αλέξης Κωστάλας ζήτησε περισσότερη ροή στην κίνηση. Η βαθμολογία του ήταν πέντε 8άρια. Σύνολο 40 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Σπύρου Σούλη.

 

"Η Λάουρα έχει κάνει τόση πρόοδο και αποτελεί έκπληξη για όλους μας" δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος για την εμφάνιση της Λάουρας που χόρεψε αργεντίνικο τάγκο. Απέσπασε πολύ καλές κριτικές απο όλη την επιτροπή με μόνη επισήμανση απο τον Αλέξη Κωστάλα ότι τα πατήματα της θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρα και τα πόδια της στην έναρξη πιο τεντωμένα. Ντροπαλά αντιμετώπισε τις κριτικές και την βαθμολογία που ήταν: τέσσερα 8άρια και ένα 9άρι απο την Κάτια Δανδουλάκη. Σύνολο 41 βαθμοί και ένα Oh my god! απο την Λάουρα που πήρε το πρώτο της 9άρι απο το ξεκίνημα του παιχινιδιού.

Δείτε την εμφάνιση της Λάουρας Νάργες.

 

Ο Νίκος Αναδιώτης διαγωνίστηκε στο cha cha cha και όλοι οι κριτές αναφέρθηκαν στην μεγάλη εξέλιξή του. Ο Φωκάς επισήμανε ότι δεν θα πρέπει να έχει τόση πλαστικότητα στις κινήσεις και θα πρέπει να αφεθεί λίγο, αλλά είναι εντυπωσιακό πώς κατάφερε να λυθεί και να ακολουθεί τον ρυθμό. πέντε 8άρια ήταν η βαθμολογία του. Σύνολο 40 βαθμοί και αυτή είναι η υψηλότερη βαθμολογία του στο παιχνίδι.

Δείτε την εμφάνιση του Νίκου Αναδιώτη.

 

Η Έλενα Παπαβασιλείου παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της, που όπως περιέγραψε έπεσε λιπόθυμη στις πρόβες και τρόμαξε τόσο η ίδια όσο και ο παρτενέρ της, χόρεψε ένα εντυπωσιακό αργεντίνικο τάγκο. Όπως είπε χάρηκε πολύ που έφτασε μέχρι το Live που θα χόρευε ταγκό γιατί ήταν κάτι που το ήθελε απο τότε που πρωτομπήκε στο παιχνίδι. Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Αλέξης Κωστάλς την βρήκαν εντυπωσιακή αλλά περιμένουν κάτι περισσότερο, αλλά η Γκαλένα Βελίκοβα είχε αντίθετη άποψη και την βρήκε άψογη, εξού και το 9άρι της κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Γιάννης Λάτσιος που της έδωσε 9άρι. 8άρια πήρε απο τους υπόλοιπους κριτές. Σύνολο 42 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου.

 

Μπορεί να έκανε παραμονή πρωτοχρονιάς και πρωτοχρονιά ο Ηλίας Βρεττός στη σχολή χορού, για να είναι όσο πιο τέλειος μπορεί, αλλά δυστυχώς ήταν "αδύνατος" και η εμφάνισή του μία "άτυχη στιγμή" σύμφωνα με τον Γιάννη Λάτσιο. Σύσσωμη η κριτική επιτροπή περίμενε περισσότερα απο εκείνον και είδε λιγότερα αφού έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πύχη και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Η Κάτια Δανδουλάκη απο την άλλη είχε τελείως αντίθετη άποψη και τον υποστήριξε. Δύο 9άρια συγκέντρωσε απο την Κάτια Δανδουλάκη και τον Αλέξη Κωστάλα και 8άρια απο τους υπόλοιπους κριτές. Σύνολο 42 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Ηλία Βρεττού.

 

Άφωνη έμεινε η επιτροπή με την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου. "Άφωνος δηλώνω" είπε και ο Γιάννης Λάτσιος συνεπαρμένος απο την εντυπωσιακότατη εμφάνισή της, μακράν καλύτερη απο οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι τώρα στο Dancing. Οι κριτές μίλησαν για την εκφραστικότητά της, τα απίστευτα πόδια της, την κίνηση και την χάρη της. "Έίναι νωρίς για ένα δεκάρι" αναρωτήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια; Και το ερώτημα της επιβεβαίωσε ο Γιάννης Λάτσιος που έβαλε 10 και ξεσήκωσε την ηθοποιό αλλά και το κοινό. Οι υπόλοιποι κριτές έβαλαν απο 9. Σύνολο 46 βαθμοί. 

Δείτε την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και το φιλί που έδωσε η Ζέτα στον Γιάννη Λάτσιο γι αυτό το 10 άρι.

 

Η Βάσια Τριφύλλη σε μεγάλα κέφια διασκέδασε την επιτροπή περισσότερο με το χιούμορ της, παρά με τον χορό της όπως είπε η ίδια. Ωστόσο οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη που την βρήκαν εξαιρετική, αφαιρετική και απλά... υπέροχη. Η βαθμολογία της ήταν:  Πέντε 7άρια. Σύνολο 35 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση της Βάσιας Τριφύλλη.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR