counter

Δείτε την πανέμορφη εξαδέλφη τους. Η παραμυθένια ζωή της 24χρονης διαδόχου της αυτοκρατορίας Λάτση!

Δείτε την πανέμορφη εξαδέλφη τους. Η παραμυθένια ζωή της 24χρονης διαδόχου της αυτοκρατορίας Λάτση!
Δείτε την πανέμορφη εξαδέλφη τους. Η παραμυθένια ζωή της 24χρονης διαδόχου της αυτοκρατορίας Λάτση!

 ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΗΣ

 Η 24χρονη κόρη του Σπύρου και της Ντόροθυ Λάτση γεννήθηκε το 1988. Μπορεί να μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις που τις παρείχαν οι γονείς της, αλλά αυτή επέλεξε να ζει διακριτικά και αθόρυβα.

Μετά το τέλος των σπουδών της στο International School της Γενεύης μετακόμισε και ζει μόνιμα στο Λονδίνο , όπου έχει αναλάβει τα ηνία της Eurobank μετά την αποχώρηση του Σπύρου Λάτση. Όσο για την προσωπική της ζωή, η Ανίτα δεν έχει κάποια σχέση αυτό το διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα αγόρια δεν γοητεύονται από την ελκυστική της παρουσία.

Δεν θέλει να απασχολεί τις κοσμικές στήλες δημοσιοποιώντας προσωπικές της στιγμές και γι` αυτό δεν διατηρεί σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα του Facebook και του Twitter. Όταν έχει ελεύθερο  χρόνο τον περνάει με λίγους αγαπημένους φίλους, που ελάχιστοι προέρχονται από αριστοκρατικές οικογένειες της Ελβετίας και του Λονδίνου. Αποφεύγει τα κοσμικά στέκια, ενώ λατρεύει τον κινηματογράφο, σύμφωνα με δημοσίευμα της δημοσιογράφου Γιάννας Παπανικολάου στην εφημερίδα "NEWS".

Στις εμφανίσεις της προτιμάει τους διάσημους σχεδιαστές, όπως Oscar de la Renta και Valentino,αλλά δεν αποχωρίζεται και τα τζιν, πάντα συνδυασμένα με παπούτσια Jimmy Choo και Dolce Gabbana. Αγαπημένος της καλοκαιρινός προορισμός αποτελεί, φυσικά, η  Ελλάδα, στην οποία έχει την ευκαιρία να κάνει κρουαζιέρες με τις θαλαμηγούς ”Alexander” και “RIO RITA”.

Τα Χριστούγεννα κάνει διακοπές με την οικογένειά τηςστο Γκστάαντ της Ελβετίας, όπου έχει την ευκαιρία να βρεθεί και με τα ξαδέρφια της Ερριέττα, Πάρη και Φίλιππο, που οι φήμες έλεγαν ότι δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που βέβαια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR