counter

Δείτε τί είπε στους θαμώνες από πίστας για τη νέα περιπέτεια με την υγεία της (Video & Φωτό)

Δείτε τί είπε στους θαμώνες από πίστας για τη νέα περιπέτεια  με την υγεία της (Video & Φωτό)
Δείτε τί είπε στους θαμώνες από πίστας για τη νέα περιπέτεια με την υγεία της (Video & Φωτό)

Δέσποινα Βανδή

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στην πίστα του Posidonio επέστρεψε χθες Παρασκευή 4 Ιανουαρίου η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια εδώ και μία εβδομάδα ταλαιπωρείται από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού που όχι μόνο την κράτησε μακριά από τη δουλειά της τις μέρες των γιορτών, αλλά χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο παραμονές πρωτοχρονιάς. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια και είχε πάλι νοσηλευτεί.

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα πήρε εξιτήριο την τελευταία μέρα του 2012 και πέρασε την αλλαγή του χρόνου στο σπίτι με την οικογένειά της. Μέχρι σήμερα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και μετά από ραντεβού με τον θεράποντα ιατρό της το πρωί της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου διασφάλισε την επιστροφή της στην πίστα. Τόσο ο Αντύπας όσο και οι Vegas που εμφανίζονται μαζί της, ήταν όλη αυτή την περίοδο στο πλευρό της.

Λίγο πριν την εμφάνισή της στην πίστα, η στυλίστρια της Δέσποινας, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ανέβασε φωτογραφίες με την ίδια αγκαλιά με την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της.

Δέσποινα Βανδή

Άλλη μία φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή να εύχεται για την νέα χρονιά στους θαυμαστές της μέσω του... t- shirt της! Ένα μπλουζάκι που έφτιαξε η φίλη της τραγουδίστριας, σχεδιάστρια μόδας Μαρία Πατέλη.

Δέσποινα Βανδή

Δείτε την έναρξη του προγράμματος της Δέσποινας, που έκανε χιούμορ με την περιπέτεια της υγείας της, λέγοντας πως είναι... περιπετειώδης.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR