counter

Όλοι οι stars του Dancing with the stars 3 έρχονται στο σπίτι σας! Κι όμως, υπάρχει τρόπος... (Δείτε φωτογραφίες)

Όλοι οι stars του Dancing with the stars 3 έρχονται στο σπίτι σας! Κι όμως, υπάρχει τρόπος...  (Δείτε φωτογραφίες)
Όλοι οι stars του Dancing with the stars 3 έρχονται στο σπίτι σας! Κι όμως, υπάρχει τρόπος... (Δείτε φωτογραφίες)

 Το Dancing with the stars 3 κερδίζει την αγάπη των τηλεθεατών σε κάθε live. Κάθε Κυριακή το κοινό παρακολουθεί τους stars να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ, τη Ζέτα Μακρυπούλια να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και την κριτική επιτροπή να βαθμολογεί και να σχολιάζει.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν από κοντά όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές του λαμπερού show αλλά και να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφό τους.

Τώρα πια όλα είναι εύκολα. Μάθετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αυτόγραφο από τη Ζέτα Μακρυπούλια, τους stars και τους κριτές μέσα από την καινούρια εφαρμογή του ANT1TV.

Το ΑΝΤ1 mobile application είναι δωρεάν και ειδικά σχεδιασμένο για τους χρήστες iPhone και Android κινητών τηλεφώνων. Μέσα από αυτό, μπορείτε, όπου κι αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, να δείτε LIVE ό,τι προβάλλεται εκείνη τη στιγμή από τον σταθμό. Να απολαύσετε τις all time classic ελληνικές σειρές, τις εκπομπές και να δείτε όλα τα web series του ΑΝΤ1 webTV plus, αλλά και όλα τα trailers νέων προγραμμάτων πριν βγουν στον αέρα. 

Επίσης, αποκτάτε άμεση πρόσβαση στο TWITTER account του ΑΝΤ1, ενημερώνεστε σχετικά με το πρόγραμμα του σταθμού και μπορείτε επιλέγοντας “search” να βρείτε την εκπομπή που αναζητάτε.

Υποδεχτείτε και γνωρίστε την πιο super εφαρμογή του ANT1TV. Αναζητείστε το σχετικό section στο tab ΕΚΠΟΜΠΕΣ και αποκτήστε το δικό σας, προσωπικό, ηλεκτρονικό αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τους αγαπημένους σας celebrities, που συμμετέχουν στο DANCING WITH THE STARS.

Ant1

Ξεκινήστε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR