counter

Ετοιμαστείτε για την καλύτερη ταινία της νέας χρονιάς!

Ετοιμαστείτε για την καλύτερη ταινία της νέας  χρονιάς!
Ετοιμαστείτε για την καλύτερη ταινία της νέας χρονιάς!


Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας , "The Great Gatsby" και κοινό και κριτικοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Το νέο video είναι ακόμα πιο "δυνατό" με περισσότερη δράση, αγωνία, ατμόσφαιρα και τολμούμε να πούμε ότι μας θύμισε λίγο "Moulin Rouge", καθώς ξεκινά με ατελείωτα, λαμπερά πάρτι. Το φιλμ που αρχικά ήταν να βγει στις αίθούσες τις ημέρες των Χριστουγέννων μεταφέρθηκε για τον Μάιο του 2013 καθώς η Warner θεώρησε ότι θα πάει καλύτερα αν προβληθεί καλοκαίρι.

Η πιο λογική εξήγηση πάντως είναι ότι οι παραγωγοί δεν ήθελαν να συμπέσει με την προβολή των "Άθλιων" και της δεύτερης ταινίας του Leonardo Di Caprio, " Django Unchained". Όσο για τον Leonardo ήδη από το trailer δείχνει ότι οι ταινίες εποχής είναι το δυνατό του χαρτί και η παρουσία tτου αποτελεί ακόμα ένα λόγο για να την δούμε.

Αυτό που περιμένουν όλοι από την  ταινία είναι ο σκηνοθέτης της, Baz Luhrmann να έχει δώσει φρεσκάδα και μια διαφορετική ματιά από την εκδοχή της ταινίας του 1974 με πρωταγωνιστή τον Robin Redford.

Aνυπομονούμε για τις 10 Μαίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR