counter

Μετά τα δημόσια φιλιά της Έλενας, ο Τόνι δείχνει σε όλους το..."Baby" του όπως αποκαλεί τη σύντροφό του!

Μετά τα δημόσια φιλιά της  Έλενας, ο Τόνι δείχνει σε όλους το..."Baby" του όπως αποκαλεί τη σύντροφό του!
Μετά τα δημόσια φιλιά της Έλενας, ο Τόνι δείχνει σε όλους το..."Baby" του όπως αποκαλεί τη σύντροφό του!

 Ελενα Παπαριζου

Ποιος από τους δυο πρώην συντρόφους είναι πιο ερωτευμένος και ευτυχισμένος; Η απάντηση φαίνεται να είναι απλή: και οι δυο!

Ελένη Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου πριν από λίγες ημέρες δεν δίστασε να ανταλλάξει φιλιά με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη μπροστά στην κάμερα και να δηλώσει ότι ζει τον απόλυτο έρωτα! Μάλιστα, όσοι ξέρουν την τραγουδίστρια καλά τους έκανε μεγάλη εντύπωση που μίλησε τόσο ανοιχτά για την σχέση της, άρα αυτό αποδεικνύει ότι βρήκε το άλλο της μισό. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Έλενα Παπαρίζου αυτή τη φορά  θα το βάλει το νυφικό.

Παπαρίζου - Καψάλης

Από την άλλη ο Τόνι Μαυρίδης έχει φτιάξει και αυτός την ζωή του έχοντας στο πλευρό του, την Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Η 26χρονη κοπέλα από την Καβάλα, που ασχολείται με την επιχείρηση του πατέρα της, έχει κλέψει την καρδιά του μουσικού παραγωγού και είναι πάντα δίπλα του σε κάθε έξοδο.

Τόνυ Μαυρίδης – Ευαγγελία Καραμπατζάκη

 Ο Τόνι Μαυρίδης μπορεί να είναι φειδωλός στις δηλώσεις περί έρωτα και γενικότερα να κρατάει όσο χαμηλότερους τόνους μπορεί, αλλά έκανε την έκπληξη...  Πριν από τρεις μέρες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitte μια διαφορετική φωτογραφία από αυτές που έχει συνηθίσει όσους τον ακολουθούν. Η Ευαγγελία, με ασπρόμαυρο φίλτρο, καθισμένη στον καναπέ του studio που βρίσκεται κλεισμένος ο συνθέτηςκαι μουσικός, ποζάρει μόνο για αυτόν. Και εκείνος συνόδευσε τη φωτογραφία της συντρόφου του με το σχόλιο "Baby!!!".    

Ελενα Παπαριζου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR