counter

Είναι προφανές! Η Ελένη δεν παρακολουθεί Αννίτα Πάνια... Για 6η φορά φόρεσε το ίδιο ρούχο με άλλη παρουσιάστρια

Είναι προφανές! Η Ελένη δεν παρακολουθεί Αννίτα Πάνια... Για 6η φορά φόρεσε το ίδιο ρούχο με άλλη παρουσιάστρια
Είναι προφανές! Η Ελένη δεν παρακολουθεί Αννίτα Πάνια... Για 6η φορά φόρεσε το ίδιο ρούχο με άλλη παρουσιάστρια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη πέφτει στην "παγίδα" να φορέσει το ίδιο φόρεμα με άλλη παρουσιάστρια. Αυτό συμβαίνει προφανώς γιατί ούτε η ίδια, ούτε η στιλίστρια της, ούτε κανείς απο την ομάδα της παρακολουθεί τηλεόραση και περιοδικά.

Τις περισσότερες απο τις έξι φορές... για την ώρα, που οι κάμερες και οι φωτογράφοι έχουν καταγράψει την Ελένη να φορά το ίδιο ρούχο με άλλη παρουσιάστρια, το ΄χει φορέσει δεύτερη η Ελένη αλλά όχι πάντα.

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση με την Ελένη και την Αννίτα, η Πάνια το φόρεσε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και η Μενεγάκη την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, τρείς ημέρες μετά.

Στην περίπτωση της Δούκισσας και πάλι η Νομικού φόρεσε πρώτη το Dsquared φόρεμα, στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ακριβώς την επόμενη μέρα το μεσημέρι το φόρεσε η Ελένη.

Στην περίπτωση της Έλενας, πρώτη έρχεται η Ελένη που φόρεσε το συγκεκριμένο μπλέ ρουά Zini φόρεμα αρχές Οκτώβρη, στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και μία εβδομάδα μετά το φόρεσε η Παπαβασιλείου στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου.

Πάμε στην Πόπη Τσαπανίδου που και αυτή ακολούθησε την Ελένη. Φόρεσε με μία εβδομάδα καθυστέρηση το μπλέ σκούρο μπλουζάκι Juicy Couture.

Με ίδιο σετ αλλά με ένα μήνα διαφορά εμφανίστηκαν στις εκπομπές τους οι ομοκάναλες τότε Έλενα και Ελένη. Πρώτη φόρεσε τη γκρι ψηλόμεση φούστα με το λευκό τοπ, η Παπαβασιλείου και ένα μήνα μετά τα φόρεσε και η Μενεγάκη.

To μωβ Hervé Léger φόρεμα το οποίο ανέδειξαν εξαιρετικά τόσο η Βίκυ όσο και η Ελένη, φορέθηκε πρώτα απο τη Μενεγάκη για την διαφημιστική καμπάνια του Alpha για τη σεζόν 2009 - 2010 και μετά απο την Χατζηβασιλείου για φωτογράφησή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Πάντως με τόση προσφορά που υπάρχει να πέφτουν οι παρουσιάστριες στα ίδια ρούχα...

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR