counter

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών
Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών

Money

Εξαρθρώθηκε σπείρα κακοποιών που διέπραττε ληστείες σε βάρος ατόμων που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα. Συνελήφθησαν τρία μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα είχε πανελλαδική δράση και με ορμητήριο το τόπο καταγωγής τους (Βέροια Ημαθίας), μετέβαιναν με τα αυτοκίνητά τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου εντόπιζαν άτομα που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα.

Όταν τα άτομα με τα χρήματα ή τα κοσμήματα επιβιβάζονταν στα αυτοκίνητά τους, τα μέλη της σπείρας τους ακολουθούσαν με τα αυτοκίνητά τους και όταν αυτά έφταναν στον προορισμό τους, με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν τα χρήματα ή το αυτοκίνητο που στο χώρο αποσκευών υπήρχαν τα κοσμήματα.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει εξακριβωθεί ότι η σπείρα έχει διαπράξει ληστείες στη Γλυφάδα και τα Βριλήσσια. Σε έρευνες που έγιναν στις κατοικίες των δραστών στη Βέροια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό όπλο, διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 7.700 ευρώ κι ένα αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR