counter

Έβγαλε τα φρύδια του και τις βλεφαρίδες του και τα φωτογράφισε!

Έβγαλε τα φρύδια του και τις βλεφαρίδες του και τα φωτογράφισε!
Έβγαλε τα φρύδια του και τις βλεφαρίδες του και τα φωτογράφισε!

Jared Leto_Thin

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Όσο και αν δυσκελεύεστε να το πιστέψετε και στις δύο φωτογραφίες βλέπετε τον διάσημο τραγουδιστή και ηθοποιό, Jared Leto. Στα δεξιά, ο 40χρονος μπροστά στον φακό του διάσημου φωτογράφου Terry Richardson σηκώνει την μπλούζα του και αποκαλύπτει την σοκαριστικά αδύνατη μέση του. Ο ηθοποιός για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, έπρεπε μέσα σε αυτό το διάστημα να χάσει αρκετά κιλά, αλλά δεν αποκάλυψε πόσα ακριβώς. Ο Leto στην ταινία "Dallas Buyers Club" θα υποδυδεί μια τρανσέξουαλ και φορέα του AIDS. Και ο συμπρωταγωνστής του Matthew McConaughey, όμως έχασε πολλά κιλά για τις ανάγκες της ταινίας αλλά εκείνος το κατάφερε μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Jared: "Μπήκα στο project πριν ένα μήνα, και μέσα σε τέσσερις εβδομάδες έπρεπε να χάσω τα κιλά. Για μένα η πραγματική πρόκληση δεν ήταν να χάσω όσο περισσότερο βάρος μπορούσα, αλλά να αποδώσω σωστά τον χαρακτήρα.

Ο Jared για τον ρόλο όχι μόνο κατάφερει να χάσει βάρος, αλλά έκανε αποτρίχωση σε ολόκληρο το σώμα, αλλά και στα φρύδια του. Μάλιστα δημοσίευσε και την φωτογραφία που το αποδεικνύει.


Jared Leto_Thin

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR