counter

Το FTHIS.GR στα γυρίσματα του νέου video clip της Shaya!

Το FTHIS.GR στα γυρίσματα του νέου video clip της Shaya!
Το FTHIS.GR στα γυρίσματα του νέου video clip της Shaya!

I’ m in love είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου τραγουδιού της Shaya σε στίχους και μουσική του Ντίνου Τσιώρη. Τα γυρίσματα έγιναν σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου με πρωταγωνιστές την τραγουδίστρια και τον Ντίνο Τσιώρη ενώ guest εμφάνιση έκανε η σύζυγός του Εύα Λάσκαρη και ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ταυτόχρονα επιμελήθηκε το make up και τα μαλλιά.  

Το concept του video clip θέλει τον Ντίνο Τσιώρη να περπατά σε δρόμο του Κολωνακίου με ακουστικά στα αυτιά. Απ ΄όπου περνάει κάποιοι ακούν την μουσική και κάποιοι όχι. Έτσι λοιπόν βλέπουν την Shaya και την Εύα Λάσκαρη να χορεύουν στους ρυθμούς του I’m in love. Ο κόσμος που βρέθηκε εκείνη την ώρα στο Κολωνάκι σταματούσε για να χαζέψει τα γυρίσματα. Μάλιστα κάποιοι έδιναν συγχαρητήρια στην τραγουδίστρια και άλλοι ευχές στην Εύα Λάσκαρη για τον γάμο της με τον Ντίνο Τσιώρη.  

Στη συνέχεια το …πάρτι μεταφέρθηκε στο Sixx club για να γίνουν οι τελευταίες λήψεις του videoclip, όπου εκεί βλέπουμε και τον make up artist - hair stylist, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να χορεύει σε dance ρυθμούς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR