counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου, ο Νίνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και guest star την Άντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο Rex. Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την σύντροφό του, ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του, ο Θάνος Πετρέλης, ο Φοίβος, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ευαγγελία Αραβανή.

Σειρά εμφανίσεων ξεκίνησαν στη μουσική σκηνή Cabaret ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα. Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Μουτσινάς, Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου ήταν εκεί.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης.

Tο καινούριο παιδικό θεατρικό έργο του Χάρη Ρώμα, «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα», παρουσιάστηκε επίσημα. Επώνυμοι γονείς συνόδευσαν τα παιδιά τους, που ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Μικροί και μεγάλοι, στην Πάτρα και στο Αίγιο, υποδέχτηκαν  με αγάπη και ενθουσιασμό το Μπίλη Καντίλη, τον αγαπημένο μικρό ηρώα των ομώνυμων  βιβλίων του Πασχάλη Τσαρούχα. Ιδιαίτερη έμφαση  δόθηκε   στο μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και στη σημασία του να μάθουμε τα παιδιά μας από μικρά, να είναι   ευαίσθητα στον εθελοντισμό και στην κοινωνική προσφορά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR