counter

Ο λάθος βαθμός στη Μαριάντα, η νύφη του Βρεττού, τα προξενιά της Βάνας, το "ατύχημα" της Τριφύλλη και του Κρομμύδα και η "καυτή" δωροδοκία της Νάργες (video)

Ο λάθος βαθμός στη Μαριάντα, η νύφη του Βρεττού, τα προξενιά της Βάνας, το "ατύχημα" της Τριφύλλη και του Κρομμύδα και η "καυτή" δωροδοκία της Νάργες (video)
Ο λάθος βαθμός στη Μαριάντα, η νύφη του Βρεττού, τα προξενιά της Βάνας, το "ατύχημα" της Τριφύλλη και του Κρομμύδα και η "καυτή" δωροδοκία της Νάργες (video)

Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον… στρατηγό της Διονύση, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, στο πλατό του Dancing with the stars III. Σαν άλλη diva, η τραγουδίστρια κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικά λόγια από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, η Γκαλένα είπε, ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι είχε την πιο σωστή εκτέλεση foxtrot! Ο Γιάννης  Λάτσιος από την άλλη είπε, ότι είχαν καλή εμφάνισή αλλά μπορούσαν και καλύτερα. Ο Φωκάς Ευαγγελινός σχολίασε την σιγουριά της Μαριάντας Πιερίδη στην σκηνή και ο Αλεξης Κωστάλας με μια ατάκα δήλωσε “Επιτέλους είδα foxtrot”.

Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 24 βαθμοί στο σύνολο.  Μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε ότι μάλλον ο κ. Λάτσιος σήκωσε λάθος ρακέτα, αφού έδωσε 4 βαθμούς ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν από 5 βαθμούς.

Δείτε το video...

Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός και η Κλώντια, σήμερα, είχαν να ανταγωνιστούν την πολύ καλή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα. Εκείνος με κοστούμι γαμπριάτικο και εκείνη με νυφικό, με την άνεσή τους, τον ρυθμό τους, την μοναδική χορογραφία τους, εντυπωσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό.  “Με ξεθέωσε και δεν θα μπορώ να αποδώσω την πρώτη νύχτα του γάμου” ήταν τα πρώτα λαχανιασμένα λόγια του Ηλία που είπε τα καλύτερα για την χορογράφο του.

Το ζευγάρι άρεσε πάρα πολύ στην κριτική επιτροπή με την Γκαλένα να λέει ,ότι παρουσίασαν “τέλεια δουλειά”! Ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε, ότι είχαν την καλύτερη εμφάνισή στον χορό jive που είδε μέχρι στιγμής.  Ο Γιάννης Λάτσιος από την άλλη τόνισε ότι “προφανώς ήταν καλοί άλλο όχι τέλειοι”. Ο Αλέξης Κωστάλας έκανε λόγω για γάμο αλά ελληνικά! Μάλιστα στο green room οι υπόλοιποι συμμετέχοντες τους τραγούδησαν το “Σήμερα γάμος γίνεται”!

Ο γάμος τους πήγε καλά αφού απέσπασαν πέντε 6άρια! Δηλαδή συγκέντρωσαν 30 βαθμούς!

Δείτε το βίντεο  

Βάνα Μπάρμπα DWTS3

Με ένα τατουάζ στην πλάτη που έγραφε “Αγάπη”, άρχισε ο χορός για την Βάνα Μπάμπα, που για άλλη μια φορά απέδειξε, ότι είναι κυρία με ερωτισμό και τόση αριστοκρατικότητα που της ταίριαζε γάντι το jive!

Η κριτική επιτροπή έκανε λόγο για συναίσθημα που βγήκε προς τα έξω, αλλά φάνηκε ότι υπήρχε έλλειψη προβών! Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για την πολύ καλή έκφραση της. Σε αυτό συμφώνησε και η Κάτια Δανδουλάκη. Ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε σε μια μαγική έκφραση και δήλωσε ότι αδιαφορεί για τα υπόλοιπα. Η Βάνα Μπάρμπα  από τη μεριά της τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι η διαδρομή και όχι αν χάθηκε κάποιο βήμα.

Το hot spot της βραδιάς ήταν ότι η Βάνα αποκάλυψε πως ο παρτενέρ της Θοδωρής Παναγάκος έχει διαίτερη αδυναμία στην Έλενα Παπαβασιλείου. Και βέβαια έτρεξε για να κάνει τα...προξενιά!

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 24 βαθμούς στο σύνολο κι εκεί που ευχήθηκε για ένα 5άρι βρέθηκε να παίρνει δυο. Δείτε το video...

Βάσια Τριφύλλη DWTS3

Η Βάσια Τριφύλλη μπορεί να έλεγε, ότι θα χρειαζόταν γερανός να την σηκώσει, αλλά τελικά ο παρτενέρ της τα κατάφερε μια χαρά. Με την θεατρικότητά της, για άλλη μια φορά, κατάφερε να κερδίσει την επιτροπή αλλά και το κοινό που την χειροκροτούσε ασταμάτητα. Τι κι αν πιάστηκε το τούλι στο τακούνι της, η Βάσια Τριφύλλη επέδειξε μοναδικό επαγγελματισμό.  Η εμφάνισή της κέρδισε την κριτική επιτροπή όσον αφορά την έκφρασή  και όχι την τεχνική της.  Ο Γιάννης Λάτσιος είπε, ότι σήμερα δεν χόρεψε καλά. Κάτι που το παραδέχθηκε και η ίδια. Μάλιστα η Βάσια Τριφύλλη είπε χαριτολογώντας για την βαθμολογία της : “Μην ανησυχείτε έχω υπογλώσσια”.  Ο Αλέξης Κωστάλας της έδωσε ένα μεγάλο “μπράβο» για την εμφάνισή της. Κατάφερε να αποσπάσει 22 βαθμούς.

Δείτε το video  

Κώστας Κρομμύδας DWTS3

Ο Κωστας Κρομμύδας με την παρτενέρ του ξεσήκωσαν το κοινό του Dancing with the stars τόσο με το χορό τους, όσο και με την μουσική επιλογή τους, που δεν ήταν άλλη από το «Somebody told me” των Killers!

Η χορογραφία κέρδισε την κριτική επιτροπή, ωστόσο “κάτι” ήταν αυτό που έλειπε από την παρουσία του ηθοποιού. Στο σύνολο ήταν μια πολύ καλή ροκ εμφάνιση. Ωστόσο υπήρξε και μια ατυχία επί σκηνής αφού ο Κώστας Κρομμύδας γλίστρησε την ώρα που χόρευε. Η βαθμολογία που απέσπασε ήταν 26 βαθμοί.

Δείτε το video

Λάουρα Νάργες DWTS3

Η Λάουρα Νάργες φορώντας μια γαλάζια αέρινη δημιουργία χόρεψε στους ρυθμούς του “Material girl" και εντυπωσίασε! Η επιτροπή παραδέχθηκε ότι έκαναν μια πολύ όμορφη προσπάθεια, χορευτικά όμως έγιναν πολλά λάθη και υπήρξαν αδυναμίες. Όσο κι αν προσπάθησε να δωροδοκήσει την επιτροπή σαν “Material girl” μάλλον δεν τα κατάφερε  αφού η βαθμολογία που απέσπασε ήταν  23 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR