counter

Όλη η αλήθεια για τον "χωρισμό" Άντζελας Γκερέκου- Τόλη Βοσκόπουλου. Τι λέει ο δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση... (video)

Όλη η αλήθεια για τον "χωρισμό"  Άντζελας Γκερέκου- Τόλη Βοσκόπουλου. Τι λέει ο δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση... (video)
Όλη η αλήθεια για τον "χωρισμό" Άντζελας Γκερέκου- Τόλη Βοσκόπουλου. Τι λέει ο δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση... (video)

Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τον γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου. Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να κλείσουν τα στόματα όλων όσοι λένε ότι το ζευγάρι θα καταθέσει αγωγή διαζυγίου και ήδη ζει χωριστά.

Η πρώτη διάψευση ήρθε μέσω της τελευταίας δημόσιας εμφάνισης της Άντζελας  Γκερέκου, η οποία παρακολούθησε  την όπερα “La Traviata” στο Badminton, φορώντας την βέρα της, ενώ η δεύτερη ήρθε από τον δικηγόρο του εξαδέλφου του τραγουδιστή, Αντώνη Βοσκόπουλο, Γιάννη Μπάλλα. Συγκεκριμένα είπε: “Είναι ανακριβή όσα λέγονται. Δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα. Ένα πρόσωπο που φέρεται να επιβεβαιώνει κάποια πράγματα, δεν έχει πρόσβαση στο σπίτι του Τόλη και της Άντζελας. Πρέπει να ξέρουμε ότι οι άνθρωποι έχουν και δουλειές . Τα υπόλοιπα είναι  υπερβολικά και τελείως ανακριβή».

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR