counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της πρώτης κινηματογραφικής δουλειάς του, στην οποία και πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Αν…». Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου έγινε η επίσημη προβολή της ταινίας κι έδωσαν το «παρών» οι πιο λαμπεροί εκπρόσωποι της showbiz.Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια και άλλοι πολλοί απόλαυσαν την ταινία.

Στη Β' Σκηνή του Θεάτρου" Άνεσις", κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρουσιάζεται η παράσταση "ΜΟΛΛΥ ΣΟΥΗΝΥ"  με τους Ευδοκία Ρουμελιώτη και Γιώργο Πυρπασόπουλο. Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα.

Στο θέατρο "Δημήτρης Χόρν" στις 24-11-2012 θα κάνει πρεμιέρα το έργο "Όθων και Ποθούλα", του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Ο Σταμάτης Φασουλής, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Θανάσης Αλευράς, η Σοφία Φαραζή, και η Βέρα Κρούσκα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για την παράσταση.

Πρεμιέρα έκανε το έργο «Μια απ' τα γίδια», με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Κώστα Σπυρόπουλο να στηρίζουν την προσπάθεια.

Τραγούδια του Αλέκου Σακελλάριου και σπάνιες διηγήσεις παρουσιάζονται σε μια παράσταση-σημείο αναφοράς για τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του, στο Θέατρο "Αγγέλων Βήμα". Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Άγγελος Μπούρας.

Το Θέατρο Badminton, ξεκινά την 7η θεατρική του περίοδο, με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό που περιλαμβάνει μετακλήσεις συγκροτημάτων και ελληνικές μουσικοθεατρικές παραγωγές. Οι συντελεστές παρευρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR