counter

H δημόσια συγγνώμη της στη Φαίη Σκορδά, η αποκάλυψη για το γυναικολογικό της πρόβλημα και η άρνηση να συνεχίσει να μιλάει για τον Γιώργο Σαμαρά (video)

H δημόσια συγγνώμη της στη Φαίη Σκορδά, η αποκάλυψη για το γυναικολογικό της πρόβλημα και η άρνηση να συνεχίσει να μιλάει για τον Γιώργο Σαμαρά (video)
H δημόσια συγγνώμη της στη Φαίη Σκορδά, η αποκάλυψη για το γυναικολογικό της πρόβλημα και η άρνηση να συνεχίσει να μιλάει για τον Γιώργο Σαμαρά (video)

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως έχασε τα περιττά της κιλά, πότε λέει συγγνώμη, αλλά και στη σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.

Το γυναικολογικό πρόβλημα και τα περιττά κιλά

Στο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού ότι έχει αδυνατίσει πολύ και πώς το πήρε απόφαση, ενώ οι άντρες φίλοι της σχολίαζαν ότι τη θέλουν «γεματούλα», η Κατερίνα είπε: «Έπρεπε να τα χάσω γιατί είχα παραπάνω κιλά για μένα. Δεν ένιωθα πολύ άνετα. Είχα και ένα γυναικολογικό πρόβλημα και είχα βάλει αρκετά κιλά. Τελείωσε αυτό, πρόσεξα τη διατροφή μου και έτσι τα έχασα.»

Δείτε το video.

Η Κατερίνα και οι... συγγνώμες

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον αυθορμητισμό της τον οποίο χαρακτήρισε «θετικό στοιχείο της προσωπικότητας της» και τις δεύτερες σκέψεις που κάποιες φορές δεν κάνει με αποτέλεσμα να έχει πει πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει μετά.

«Μου έχει συμβεί να εκτεθώ με κάτι που έχω πει, επειδή δεν σκέφτηκα τις συνέπειες των λόγων μου. Αλλά βγαίνω και ζητάω συγγνώμη. Πλέον, είμαι πιο ώριμη και σκέφτομαι καλύτερα πριν βγω να πω κάτι», σχολίασε.

Η Κατερίνα αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά για το στιλ της οποίας είχε χρησιμοποιήσει ένα αρνητικό χαρακτηρισμό στο παρελθόν. «Ήταν φάουλ μου! Βγήκα μετά και ζήτησα συγγνώμη. Δεν το εννοούσα. Και όταν ζητάω συγγνώμη, την εννοώ», πρόσθεσε.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας ότι περιμένει πολλές συγγνώμες σε προσωπικό επίπεδο, που δεν τις πήρε ποτέ!  

Δείτε το videο.

"Η σχέση μου με τον Γιώργο Σαμαρά τελείωσε!"

Η συζήτηση ξεκίνησε με την ερώτηση ποιοι άντρες της αρέσουν. Η Κατερίνα απάντησε ότι θα πρέπει έναν άντρα να τον θαυμάζει για να μπορεί να είναι μαζί του. Βεβαίως, οι συνεργάτες του «Μες στην καλή χαρά» δεν άφησαν την κουβέντα να πέσει και σχολίασαν «να παίζει καλή μπάλα, ας πούμε»

Η Ναταλία Γερμανού άδραξε την ευκαιρία να αναφέρθηκε ονομαστικά πλέον στην σχέση της Κατερίνας με τον Γιώργο Σαμαρά. «Έχω δώσει τις απαντήσεις μου γι’ αυτή τη σχέση. Αλλά τώρα έχει τελειώσει. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό.», είπε η Κατερίνα. Και συνέχισε: «Έχω πει αυτά που αισθάνομαι. Πια δεν θέλω να λέω τι αισθάνομαι. Έχω κάνει το λάθος να μιλάω αρκετά. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω άλλο για κάτι που έχει τελειώσει. Ήταν κάτι όμορφο και το κρατάω μέσα μου...»  

Η απόσταση έπαιξε ρόλο ισχυρίστηκε, αλλά παράλληλα τόνισε ότι η ίδια πιστεύει πως «αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται».

Η Κατερίνα αναφέρθηκε και στους φίλους που απέκτησε μέσα από τη σχέση της με τον Γιώργο. «Η Χριστίνα που ήταν φίλη του, είναι τώρα φίλη μου» είπε και πρόσθεσε «το να συντηρώ αυτές τις φιλίες, δεν είναι καθόλου επίπονο». Η Ναταλία σχολίασε ότι αυτό μπορεί να σε βάλει σε ένα "τριπάκι" να ρωτάς για τον άλλο. «Έχεις δίκιο, αλλά αν ταιριάζεις με αν άνθρωπο δεν καταλαβαίνω να μην κάνω παρέα;" απάντησε η Κατερίνα και συμπλήρωσε "Κάποιοι είναι και δικοί μου φίλοι, πριν γνωρίσω το Γιώργο Το λέω γιατί έχουν γραφτεί πολλά γι’ αυτό που με θίγουν», είπε.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR